HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (126/175) > >>

freakdavE:
Hátramenős élmény: Nekem egyszer volt.
Eléggé megijedtem tőle. Iparművészeti szakközép, osztálykirándulás Esztergomba és környékére. Utolsó éjszaka szalonnasütésnek álcázott vedelés a Duna partján. Elég jó buli volt, de a lényeg hajnalban történt. Pokrócokon feküdtünk a kavicsos parton a tűz mellett, néztük a csillagokat és filozofálgattunk. A pia már elfogyott, a tűz alig pislákolt, úgyhogy elhatároztuk, hogy visszamegyünk a szállásra. Mindenki felkászálódott és elindult hazafelé. Én is felkettem és indultam utánuk. Csakhogy hátrafelé kezdtem menni.   Nem értettem, mi van, nagyon koncentráltam, hogy előre menjek, de csaak nem sikerült. Az egyensúlyom teljesen rendben volt, csak nem tudtam előre menni. Az, ilyedtemben nem is jutott eszembe, hogy szóljak a többieknek. Láttam ahogy távolodnak, én meg megyek hátrafelé neki a Dunának. Képtelen voltam megállni, és attól féltem, hogy addig megyek a folyóba amíg elsüllyedek. Olyan volt a part mint egy kavicsos strand, simán bele lehetett menni a vízbe.
Amikor éreztem, hogy már elértem a Dunát és bokáig belegázoltam, elhatároztam, hogy mindenáron megmentem magam. Megpróbáltam leülni. Sikerült. Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak és örültem, hogy bár tökig eláztam, de legalább sikerült megállnom.
Teljesen kijózanodva indultam immár sikeresen a többiek után. A szálláson még egy kicsit töményeztünk.

Sepi:
Velem is előfordult már az ilyen taxis. Főleg, hogy éppen akkor annyira rosszul voltam, hogy nem mertem kinyitni a számat, nehogy lerókázzam a műszerfalat. És ráadásul még a hosszabbik úton is vitt hazáig.

Galamb:
Egyszer egy haverom részegen úgy érezte, hogy a legjobb helyszín az alvásra, a bejárati ajtójuk elötti szőnyeg.
  Amúgy csak velem van az, hogy amikor csont részeg vagyok, akkor fogok ki egy szómenéses taxist? Beülök, árad belőlem a piaszag, nyelvem olyan mozgékony, mint egy 3 napja partravetett delfin, erre a taxis megkérdezi, hogy ugyanmár hol voltam, meg mit csináltam?

kaine:

--- Idézetet írta: Punkológus ---smárolás közben sikeresen szájba hányta a barátnőjét. Aki az undortól azonnyomban sikeresen vissza is adta a kölcsönt. Mi meg sírtunk a röhögéstöl
--- Idézet vége ---
Ez valami kegyetlenül brutál lehetett!      
Én életemben csak kétszer rúgtam be. Azt mondják, aki korán túlesik rajta, később óvatosabb lesz. Az első a 13. szülinapi bulimon volt. Nem mesélem el.  
A másodiknál már 15 voltam, utána 3 napig beteg voltam, enyhe alkoholmérgezést kaptam, a gyógyszert másnap alig tudtam bevenni, mert annyira remegett a kezem, hogy nem bírtam tartani a börge vizet.   Na akkor megfogadtam, hogy ennyire többet soha. Vicces volt, mert nem jutottam el olyan szintre, hogy ne legyen öntudatlan. Volt egy nagyon ronda csaj az osztályunkban, aki mindig eljárt a bulikra és egy srácot, ha az túl sokat ivott, mindig elvitt lassút táncolni, aztán lesmárolta. Mi meg röhögtünk rajta, de utána mindig letagadta (a srác). Na, amikor már folyamatosan estem le a székről, akkor odajött hozzám is ez a csaj, hogy menjek vele lassúzni, de szerencsére voltam annyira magamnál, hogy ne menjek.    Aztán két haverom úgy látta, hogy haza kéne vinniük. Szerencsére közel laktam és igyekeztem meggyőzni őket, hogy engedjenek el, tudok menni egyedül is, de ha elengedtek, azonnal hasraestem. Végül odaértünk az ajtónk elé- olyan éjfél lehetett- mondtam nekik, hogy most már tényleg engedjenek el, hadd menjek be egyedül, nehogy anyám észrevegye, hogy mi van. Elengedtek, kinyitottam az ajtót és úgy ahogy voltam, bezuhantam rajta.  

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---A kollégád elmondta a csajnak, hogy ő hányta le? Bár megértem ha inkább egy szót sem szólt  ...
--- Idézet vége ---
Később elmondta, mert már gyanús volt a csajnak, hogy mindig túl jól röhögünk amikor szóba jön az az eset.   De sokat nem is voltak együtt azzal a csajjal.

Punkológus: ez a koncertes egymásba öklendezés elég kemény lehetett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése