HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (127/175) > >>

Punkológus:
Sajnos nem, fesztiválokon megesnek hasonló dolgok, hisz az élet a legdurvább vígjáték.
 Mint amikor 3 napos fesztivál után szállok fel a buszra, elöttem egy kb 30 éves zsíros-csapzott hajú, szakállu, 3 fogú (az is barna) idősebb rocker (Kecskeméti Jézusként mutatkozott be) a kezében pedig egy törött esernyővég. Miután a buszra felszállva senki sem vett jegyet (fesztivál után? hülyék ezzek? -felkiáltással) a sofőr belázadt. Erre Jézus Kecskemétröl behajol a sofőrhöz és elkezdi fenyegetni a törött esernyővéggel, hogy "Én vagyok a Mary Popins és most meg foglak ölni". Mindezt krákogó hangon.
A sofőr elvitt minket ingyen.

raveon:
Ez a rockmaratonos tényleg kemény lehetett.

Gabe:
         Te most szívatsz, úgye? Egy ilyen jelenet csak valami durva vígjátékban lehetne... áááááá  

Arcszeszes dolog bevett szokás volt pár tag körében. Csak ők töményen itták, de állítólag qva szar íze van, így egy idő után hanyagolták is. Nem lesz tőlle semmi bajod, a hányingert leszámítva (most a hányinger szó hallatán ez a morbid jelenet ugrik be  )

Punkológus:

--- Idézet ---De ami az igazán csattanója a történetnek az az, hogy pár évvel később ez a haverom összejött egy lánnyal, aki egyszer elmesélte, hogy régen egy majálison valaki lehányta őt a lánchintáról....
--- Idézet vége ---

Egyik Rockmaratonon láttam életem legröhejesebb és legrondább hányását. Az egyik punk srác holt részegen éppen smárolt a barátnőjével és hányhatnéka támadt. De mivel a rengeteg alkohol miatt a reakcióideje igazán kitolódott, ezért smárolás közben sikeresen szájba hányta a barátnőjét. Aki az undortól azonnyomban sikeresen vissza is adta a kölcsönt. Mi meg sírtunk a röhögéstöl

raveon:
Én nem voltam katona - már csak a fülem miatt se lehettem volna - de faterom mesélte, náluk volt egy fazon aki nem bírta ki, hogy ne igyon, ezért az arcszeszét összekeverte valamivel és azt húzta meg. Ne kérdezétek mi lett a pasassal, nem tudom, de lehet jobb is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése