HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (125/175) > >>

freakdavE:

--- Idézetet írta: Punkológus ---
--- Idézet ---Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak
--- Idézet vége ---
   Mint valami európai művészfilm zárójelenete

--- Idézet vége ---
Hát elég szürreális élmény volt.
Tegnap elittuk egy haverom sörkuponjait.   Volt neki ötven, úgyhogy alapozni lehetett belőlük.

Petyaman:
Velem meg az a baj, hogy egyszerűen nem rókázok. Pedig néha jobb lenne ha kiadnám magamból ami bennem van, de egyszerűen nem szoktam. Nem is emlékszem hánytam -e valaha, pedig volt már, hogy ketten cipeltek.

--- Idézet ---egyszer anyámnak az orvos írt fel valami kegyetlenül erős nyugtatót
--- Idézet vége ---

Csak nem Rivotril?  

Egyébként megfigyeltem, hogy a nyugtatós-plusz-alkoholos téma azoknál nyerő, akiben egészséges érdeklődés támad a könnyűdrogok iránt, de mégsem annyira, hogy neadjisten elszívjon egy spanglit. Holott ki tudja miféle randa kemikáliákat raknak ezekbe a tetves gyógyszerekbe, a mariskát meg legalább kétezer éve ismeri és fogyasztja az ember (már aki) és azt legalább nem vetik alá mindenféle kémiai eljárásnak, csak levágják kiszárítják oszt elszívják (ismétlem: már aki  ).

Ja és valamelyik National Geographic, vagy Spektrum adásban láttam, hogy valamelyik kevésbé jelentős fáraó testében nagy mennyiségű THC-t találtak szal ez a "kétezer éve" szöveg nem hülyeség.

Azért remélem nem bannolnak ezen hsz-om miatt.  

U.I.: Ha minden igaz, ez a 40.-ik hozzászólásom, és elvileg Soproni leszek és az pedig a kedvenc söröm!!! (Hálistennek, Fekete Laci "Kőbányai" sörét nagyon nem csipom, attól csak parasztabb lesz az ember)

pepo05:
Fújjjj. Az a szájba hányós az nagyon undorító volt.  

freak: ezen jót röhögtem. Jó sztori.

kaine: ehhe..ez szép élmény lehetett.
Ilyen vizes élményem nekem is volt, csak a Tisza parton. No semmi extra nem tudok mennis vagy ilyesmi...egyszerűen félhótt részegen már ki voltam purcanva a sok piától, lementünk a partra sétálni egy kicsit. Mondom a többieknek menjünk a víz felé..oké. Aztán megyünk, megyünk. Én beszélek végi. Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy körülöttem senki, a többiek már rég visszafordultak, én meg sípcsontig a vízben. Jókor vettem észre.

Punkológus:

--- Idézet ---Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak
--- Idézet vége ---
   Mint valami európai művészfilm zárójelenete

raveon:
Na ja, ez különben nekem is veszélyes lehetett volna, mert ha fél méterrel arrébb megyek akkor nem a kerítésnek megyek neki, hanem ki az útra ugyanis a kapu nyitva volt. De tényleg nem volt semmi, hogy azon a hátrafelé úton mindent elkövettem, hogy legalább elessek és akkor vége. De nem ment.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése