HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (114/175) > >>

freakdavE:
Hát igen, útjelzőtáblák   +  
A Balaton mellett buliztunk pár napot két éve. A nyaraló egy havarom aktuális barátnőjének a tulajdonát képezte. Az egyik este csúnyán összevesztem az én akkori párommal, így otthagyva csapot-papot, elindultam magányos ívótúrámra. Az egyik bárban annyira lelkesen pusztítottam a páleszt, hogy a csapos kettő felesre meg is hívott elismerésképpen.
A lényeg, hogy visszafelé tartottam totál benyomva, kicsit sem lecsillapodva. Befordulnék az utcába, ahol a nyaralő volt, erre ott egy behajtani tilos tábla. Méghogyénnemhajthatokbeeee?   Hát nekiestem a táblának.   Bár végül a helyén maradt, de teljesen girbegurba lett.

Gabe:

--- Idézet ---miért érez a részeg ember ellenállhatatlan vágyat a kresz táblák eltávolitására?
--- Idézet vége ---

Egyszerű a képlet: a tudatalatti dolgozik. aluminium---> a méhbe jól fizetnek érte, pénz---> újabb pia. Szóval érthető, csak egy kis piát akarnak inni még a részegek.

Daredevil:
Nálluknk annyit petárdáztak, hogy ittas állapotomban magamhoz vettem fater puskáját és vártam, hogy mikor törnek be a nácik.

pepo05:
Nemtom, amikor én iszok, ingerenciát érzek arra, hogy belekösske sokmindenkibe és mindenbe. Mivel nem volt az utcán kien ördibálni, megtette a kresz tábla is.

Galamb:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Az élet egy újabb hatalmas rejtélye: miért érez a részeg ember ellenállhatatlan vágyat a kresz táblák eltávolitására? Mi lehet ennek az oka?
--- Idézet vége ---
Biztos a másképp látszódik az a sok szín meg forma!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése