HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (113/175) > >>

Gabe:
Kikisérleteztem nektek egy vadiúj módszert, önmagunk le-k.o-zására. Mindezt tök ingyen (najó, kicsit bonyibb a helyzet...), csak az a gáz, hog életetek során mindössze harminckét alkalommal tudjátok felhasználni. Esetleges elvetemülteknek lejjebb az alternatíva. Recept:
Végy egy rossz fogat, -lehetőleg a szádban legyen  - mosd meg. Ezután zarándokolj be a fogászatra, ahol kisebb-nagyobb vizsgálodások után közlik, hogy bizony teheted a párna alá a fogtündérnek (ha még hiszel benne, akkor ez a topik nem neked van, hess innen  )... és itt jön a csavar. Kapsz egy érzéstelenítőt, de nehogy eléruljátok hogy nem ettetek reggel, mert oda a hatás. Szóval nekem beadta az injeciót, majd utána kérdezte meg hogy mi volt a reggeli. Egyre merevedő pofával elmakogom neki, hogy semmi. Erre meg közli, hogy az sucks, valószínúleg ki fog ütni kissé az anyag. Lassan, de így is történt, alig bírtam hazatámolyogni.

A további kezelés elmesélését mellőzöm, annyira butálisan fájt, hogy jobb ha nem is gondolok rá többet  .    

Lényeg, hogy a fogazatod erejéig hazavághatod magad ingyen (ha van biztosításod, de ezt mindenki tudja), vagy összejössz valami jó kis fogorvos-asszisztens csajjal. Ezek garantáltan a legjobb nők a modellek után, úgyhogy dupla az élvezet  . Most zombie arcal bambulom a képernyőt, kegyetlenül el van még zsibadva a pofám, úgyhogy jól gondoljátok meg.  

(jólvan na, tudom hogy senki nem olyan hülye hogy feleslegesen menjen fogorvoshoz, de egy alkohol-fan ha odavetődne, akkor lespórolhatja magának  arra a napra a kábulatra szánt pénzt, ha nem eszik)

freakdavE:
Eléggé nagy volt a        
Amúgy a kocsit nem is hatotta meg túlságosan a dolog. Gyakorlatilag alig karcolódott meg. Elég gyengécskék ezek a táblák, én meg nem hajtottam gyorsan. Simán széthajlítgattam az egészet.
De az ittas vezetés tényleg nem vicc. Egy jóbarátom majdnem ottmaradt az árokban a barátnőjével együtt. A jogsija elszállt ő meg felfüggesztettet kapot.

Gabe:
Jah, bár a kocsinak az eleje az megsinylette gondolom, az már azért nem olyan vicces.

Daredevil:
Gondolom jót röhögtek.

Gabe:
Jól sejtem, hogy ittas vezetés  ... hát, ezzel nem jó játszani. Mondjuk nem semmi lehetett, hogy párszor nekihajtasz a táblának.  . Kocsinak gondolom annyi...  
Mit szóltak a többiek a mutatványhoz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése