HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (115/175) > >>

Sepi:
Ezek szerint ezen nagyjából mindenki átesik. Én a haverokkal egy nyaralás alkalmával szedtünk egy táblát enyhén illuminált állapotban. még valahol meg is van róla a fénykép, mert persze nálam volt a gép és meg is örökítettem ezt a műveletet.

Punkológus:
Az élet egy újabb hatalmas rejtélye: miért érez a részeg ember ellenállhatatlan vágyat a kresz táblák eltávolitására? Mi lehet ennek az oka? Ez valami összeesküvés? Vagy tudat alatt háborúra készülnünk és az angolok II. világháborús módszerét lenyúlva próbáljuk összezavarni az ellenséget?  

Galamb:
Jaj egyszer egy haverom buli után gyalog ment haza félrészegen, és épp útfelújitás került az útjába, és a gyerek poénból hazavitte a vállán azt az ásó embert ábrázoló jelzőtáblát!  Másnap meg tök izomláza volt! Azóta is bánom, hogy nem voltam vele  Ketten könnyebben elbírtuk volna

pepo05:
Nem. Nem voltam annyira berúgva...csk nagyn fel voltam pörögve
Amúgy a tábláktól gyorsan meg is szabadultunk...ezzel a betonossal próbáltam Toldi Miklóst játszani, hogy "hé skacok. Arra van a kocsma". De ez már nagy falat volt.

Punkológus:
Nem tudom, én csak az eredményt láttam, az elkövetést nem.
--- Idézet ---eléggé becsiccsentettünk, aztán vagy 3-4 kresz táblát szedetünk ki, meg törtünk szét
--- Idézet vége ---
Most mondjam, azt, hogy a helyzet ismerős?  
--- Idézet ---20 perc volt, addigra az erőlködéstől ki is józanodtam.
--- Idézet vége ---
És nem csodálkoztál, hogy mit keres a kezedben egy kresz tábla?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése