HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (103/175) > >>

Spidáj:
Ha nem is ittam ... de ma káprázott a szemem ...

elmonodm akkor:)

Szóval 1 jóbarátommal Zsoltival ma találkoztunk miután végeztem a melóban az étteremben este 10kor és gondoltunk kiülünk a hősök tere melletti tóhoz piálgatni kicsit, jól is alakult de kb fél 12kor odajött 6 arc keménykedni és miután kifejtették hogy bennünk cigány vér csörgedezik ( 1 cl sem ...) elkezdték kérdezgetni hogy melyik foci csapatnak drukkolunk és ha rosszat mondunk +halunk + kérdezték tudunk e úszni (ott volt a tó tőlünk 2 méterre) kicsit idegesítő volt ... és miután kifejtettük Zsolti barátommal hogy mi beszélgetni és borozni jöttünk ki ma este és nem verekedni 2en 6 ember ellen, kifejtették hogy őket ez nem érdekli és a kur*a anyánkat , ezek után kaptam 1 szép rugást bakanccsal az arcomba úgyhogy úgy döntöttünk hogy inkább távozunk ...

és (nem vok rasszista de ...) nem cigányok voltak ... hanem magyarok .. azér indultak hogy cigányokat verjenek de mivel nem találtak beérték velünk

szégyenlem ilyenkor hogy 1 országban kell élnem ilyenekkel ... ilyenek miatt hoznám vissza a halál büntetést ... és esküszöm midnenre hogyha 2-3an próbálkoztak volna nem lett volna gond de 6an 2 ellen ... undorító szivem szerint kihívtam volna mind1iket 1 az 1ben az arcba rugás után és becsület szavamra 1ikse úszta volna + ép orral és ép arc szerkezettel pedig nem vagyok 1 erőszakos tipus és kerülöm a verekedést de az ilyen emberek ilyen szituba kihozzák belőlem az állatot ... és ilyesmi csak 1szer fordult elő velem eddig és akkoris az lett a vége hogy + ütöttem a srácot és fél órára elájult és + is bántam akkor de most nem bántam volna +  ...

Sepi:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Lehet, hogy lesz mit mesélnem.
--- Idézet vége ---
Jó szórakozást! Már jó lenne egy kis jó sztorit olvasni, mostanában nagy a csönd errefelé  . Lehet, hogy holnap majd én is kutakodok az emlékeimben (már amennyi maradt  ) és megpróbálom felidéznem a tavalyi év legjobb ivászatát.

freakdavE:
Én egész héten keményen nyomtam a melót, úgyhogy holnap este kikapcsolódom a városban.   Lehet, hogy lesz mit mesélnem.

Schmatzy:

--- Idézetet írta: Punkológus ---igéretesnek igérkezik
--- Idézet vége ---
Ez méltó megkoronázása a mai napnak.  

Punkológus:
Majd holnap gondolkodok kérdéseken, most már nem fog az agyam, de az ötlet igéretesnek igérkezik

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése