HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (104/175) > >>

Daredevil:
A techno-keringőt aszem már elmeséltem. Na az volt a tavalyi legnagyobb bebaszás. Mondjuk az is elég szolid volt. Nem igazán vagyok nagy piás.

Gabe:
Ez csak egy példa volt. Természetesen nem kerül kiírásra, így a világért se reagáljatok rá. De ha már így felhoztad, akkor a szavazáson kívül mesélhetsz...  

Na, várom az ötleteteket, hisz mint tudjuk, szavazni márpedig kell. Nameg görbe tükröt akarok állítani az efféle évértékelős dolgok elé. Nameg persze kíváncsiak is vagyunk, nemde? Szóval elborult ötleteiteket dobjátok be a közösbe, hogy minnél jobb szavazást(okat) írhassunk ki. De ha nincs hozzá kedvetek  ...

Sepi:
Itt most olyanra gondolsz, hogy irjuk le egy mondatban, hogy hol volt a legkeményebb berugás, vagy az egész történetet meséljük el?

Gabe:
Azon gondolkodtam, hogy ki kellene írni majd valami piás-vicces szavazást. Ezzel felmérni az itt jelenlévők italozási szokásait. Vagy egyéb szavazást, ha már úgyis év eleje van, így lehetne valami "best of 2006..." jellegű szösszeneteket csinálni. Valami ilyesmi:

2006 legnagyobb beb@szása részemről a...

-...szülinapomon történt
-...gólyabálon
-...sziget fesztiválon
-...pszichátrián
-...iskolai napköziben
-...csak úgy
-...miután a csajom kidobott
-...alkesz vagyok, minden nap beb@szok
-...egyéb, leírom

Szóval valami ilyesmi, csak ezerszer jobb. Dobjátok a szavazási kérdéseket, meg opciókat, aztán a legjobbat(kat) kiírjuk. (képregényeseket mellőzzük, poén a lényeg)  
Esetleg ha más nincs, akkor a matériákra fogunk szavazni (sör, bor, vbk, tablettás, stb.) Ja, és komolyan mondom, a legjobbat, bármilyen eldurvult is legyen, amíg csak a közízlést veszélyezteti kiírom  .

pepo05:
Hmmm...most nem akarok itt biosz órát tartani, de szart nem lehet hányni. Eleve,  a fölösleges gyomortartalmat a gyomor simaizomzata és a rekeszizmok juttatják a külvilágba. Továbbá, ugyebár az emésztés fő szakasza( a szénhidrátok lebontása megkezdődik ugyan a nyálba, illetve a fehérjék bontása a pepszin által a gyomornedvben, de az emésztés fő szakasza, vagyis a szénhidrátok, zsírok, fehérjék és nukleinsavak teljes lebontása) a vékonybélben játszódik le a felszívással együtt, a bélbolyhokon keresztül. Namármost, ha normális volt az emesztés, illetve a fogyasztott táplálék, mire az kb. eléri a "fos" szintjét, minimum a vastagbélben van. Onnan meg nem lehet hányni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése