HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (102/175) > >>

Spidáj:
méret .. méret. ...

194,5 centi vagyok ...
amugy mégcsak nem is volt semmi ilyesmi
se náci se cigány se hungarista se semmi (bár az 1ik csinált 1 náci tisztelgést de sztem csak ,,poén"ból ...)

Sepi:

--- Idézetet írta: Spidáj ---ami legjobban idegesített hogy mondták ezt a focis témát (faszér kell mindenbe belekeverni ezt a régóta halott magyar focit ) +kérdezteék hogy járunk e a BANK-ba mondom nem igazán
--- Idézet vége ---
Nem egyszerű a történet, de sajnos ezen már meg sem lepődik az ember. Gondolom hogy kopasz kis gyíkarcok voltak piros-fehér csíkos karszalaggal. Az ilyenek szoktak menősködni focimeccseken, stb, és utánna azt mondják, hogy ők az igazi magyarok.  
Velem eddig szerencsére nem történt ilyesmi , talán a mértem miatt is. Pedig az ilyenek utálom, mint a sz@rt és nem tartozom az etnikum közé sem. De ez egy másik téma amibe ne menjünk bele.

pepo05:
Én az ilyeneken már nem lepődöm meg sajnos.

Spidáj:
persze jól vok köszi

ami legjobban idegesített hogy mondták ezt a focis témát (faszér kell mindenbe belekeverni ezt a régóta halott magyar focit ) +kérdezteék hogy járunk e a BANK-ba mondom nem igazán erreő: persze ti ilyen rockergec*k vagytok biztos csak pogóztok

erre mondtam hogy: Jézusnak is hosszúhaja volt mégse volt rocker a nyugati aluljáróban

Galamb:
Remélem azért jól vagy! Néha tényleg röhej ami ebben az országban folyik. 2-en persze gyáva nyúlak lettek volna. Nekem is vannak ismerőseim, akik néha ilyen szövegekkel jönnek. Nekik szoktam mondani, hogy "Persze, a te őseid közvetlenűl Árpád vezér hátamögött lovagoltak be?" Ilyenkor persze nagyokat hallgatnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése