HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (65/175) > >>

Daredevil:
Nekem meg akad egy kis gokszer a videófeltöltéssel. A Youtube cseszkődik velem.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---*= ööö... úgye csak ironiából írtad a "csak"-ot? Egy ekkora mennyiségnél én már kivülről nézném végig, hogy probálnak a testemen gyomormosást végrehajtani...
--- Idézet vége ---
Nem szoktam inni mikor kocsival vagyok, de ez egy kivételes alkalom volt, és amekkora nagy darab ember vagyok nekem ez a mennyiség meg sem kottyan (plussz kocsmáros voltam, nekem bírni kellett az italt - egyébként is ősi ellenségem, azért pusztítom  ). Egy jobb bulizás esetében ez a mennyiség csak a bemelegítésre (hangulatalapozásra) elég. Ha majd egyszer összehozunk egy össznépi italozást, akkor be is tudom bizonyítani (persze ha nem kocsival megyek  ).

Galamb:
Én jövő héten ünneplem meg néhány osztálytárssal, hogy leadtuk a záródolit, lehet lesz majd mit mesélnem!
 Szíves Bocsok!?!?!?!?! Atyám,  ön véletlenül nem az Opus Dei tagja?    

Gabe:
khm... khm   :

--- Idézet ---"..."csak*" 5 vodka-narancs és 1 feles jager csúszott le..." + "...kocsival voltam..."
--- Idézet vége ---

Asszem neked is bérelt helyed van már "odalent"    Legalább nem leszek egyedül...  Jelen esetben mondjuk nem mondom, hogy csak így tovább, mert a boncasztalon fogsz kikötni, idő előtt  . Feloldozásért olvasd el az összes "Szíves Bocsok" című képregényt...  

*= ööö... úgye csak ironiából írtad a "csak"-ot? Egy ekkora mennyiségnél én már kivülről nézném végig, hogy probálnak a testemen gyomormosást végrehajtani...

raveon:
Nekem sincs semmi. Legutolsónál különben többet ettem, mint ittam.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése