HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Sepi:
Nekem most az utóbbi időben csak egy kisebb kocsma sztorim volt, amikor az esti sulimból az oktatás felénél fogtam magam az egyik osztálytársammal és elmentünk kocsmába egy kicsit mert éppen marhára nem volt kedvem a makrókészítéshez. Körbejártunk úgy három kocsmát, de csak szerényen iszogattam, mert kocsival voltam és utánna mennem kellett vissza dolgozni. Így csak 5 vodka-narancs és 1 feles jager csúszott le, valamint egy kis csocsó meccs és biliárd. Jobban bele húztam volna, ha nem kellett volna visszamenni dolgozni, de viszont jobb volt a kedvem.
Gabe:
Mindenki jó útra tért? Nem, az nem lehet, az itteni bandát ismerve , inkább csak magatokban tartjátok a dolgokat.
Na de most eljött az ideje bűneitek meggyónásának...
Punkológus, fáradj elsőként a gyóntatófülkébe, mert igértél pár koncertes sztorit a múltkor . Na persze ha másnak is volna közölni valója, akkor ő is megtisztulhat bűneitől, csak vallja be (megbánni szigorúan tilos, inkább ismételendő, hogy legyen mit mesélni legközelebb is )
A szörnyen unatkozó Szent Inkvizició
Daredevil:
És amire bármikor vissza lehet térni.
Sepi:
--- Idézetet írta: raveon ---haverom megkérdezte, egyetért e abban, hogy fontos e az, hogy egy nőnek szép hátsója van. Na innen jutottak el odáig, hogy valami nagyon komoly elemzést nyomattak le ott ketten a római birodalom hadviselési taktikáiról.
--- Idézet vége ---
Ez az a téma (a női hátsó) ahonnan bárhova el lehet jutni egy beszélgetés során.
Galamb:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése