HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (64/175) > >>

Daredevil:
Kíváncsian várjuk.

Punkológus:
mennem kell aludni, de éppen pénteken volt egy vicces koncert

holnap mesélek

pepo05:
Azért jók az ilyenek.  
Sepi, piásan vezetni akármilyen különleges alkalom...hát nem akarom fújni itt az észt, szóval nem igazán ajánlatos.. Nehogy történjen itt veled valami.

freakdavE:

--- Idézet ---Gyk: a laptop lehúgyozására gondolok    , de a sztoriból az emberáldozatos sátánistás rész is kőkemény  Tényleg, az a fekete mise hogyan alakult? Lehet hogy durva nagy sztori kerekedett volna belőlle  .
--- Idézet vége ---
Úgy tudom elmaradt az emberáldozat. Állítólag mindenképpen kellet volna hozzá egy segéd és furcsa mód nem talált önkéntj elenkezőt.  

Pénteken érdekesen alakult az estém. Elég fáradt voltam, kint meg vihar tombolt, ezért otthon maradtam. Hajnali kettő körül még képregényeket olvastam a laptomomon az ágyamban. Egyszer csak, énekszót hallok az udvarról. Mi a fene? Kulcscsörgés, káromkodás, énaklés. Mi a fene? Emberek tódulnak be a házba. Mi a fene?! Ezután rontott be az egyik régen látott haverom a szobámba. "Hello Dave! Mi a helyzet?"  
Pislogtam egyet-kettőt. "Szia Csepikém! Semmi különös. Mi a fa**t keresel a szobámban?"   Közölte, hogy öcsémmel találkoztak a városban, bezárt a hely ahol voltak, úgyhogy jöttek hozzám piáért.   Először arra gondoltam, hogy hozzávágom a laptopot, de céges, úgyhogy nem tettem. Inkább megnyugtattam, hogy viszek fel az emeletre pár üveg hubit, csak had öltözzek fel.
Szóval hajnali fél háromkor váratlanul félbe kellett hagynom a képregényeket és pár régi haverommal le kellett részegednem.   Amikor kiderült, hogy egy éjjelnappaliban vettek két szatyor sört, kicsit megenyhültem.  

Galamb:
Nnna ezt a két gyöngyszemet most olvastam:

Ha rád gondolok a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése