HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Gabe:
Hehe, a második világháborúról el tudnék vitatkozni. Egyik kedvenc témám . Persze nem részegen, mert akkor hajlamos vagyok az agresszíóra (vagy a sírásra, vagy-vagy alapon ) így lehet, hogy az elentmondókat ökölel probálnám meggyőzni... jól van na, szerintetek miért nem iszom? hát ezért...
És az ilyen buikban mi a helyzet a csajokkal? Gondolom az óvszer ugyanolyan gyorsan fogy mint az alkohol...
Na és mi lenne ha egy ilyen beszéletésben valaki a képregényeket hozzná fel? Punk körökben nem ciki a dolog? Bevallom, nekem a családtagjaimon kívül senki nem tud róla, mert az én ismeretségi köröm az sikítva röhögne, és talán le is írna, azt meg sajnos nem engedhetem meg... (szűklátókörűség rulez )
Sepi:
Igen-igen. Ismeretterjesztő tábornak is fel lehet fogni. De én is szerettem, hogy ilyenekről lehetett értelmesen beszélgetni, úgy hogy közben jót iszogatott az ember.
Punkológus:
Plussz amit a punk bulikban imádok, az a színte soha abba nem maradó politizálás, filozofálás, moralizálás és történelemröl szóló beszélgetések. Volt már olyan, hogy a sörsátorban végigmenve nem tudtam eldönteni, hogy melyik asztaltársaságrhoz üljek le: az egyiknél a palesztín helyzet, a másiknál a napi politika, harmadiknál a II. vh, a negyediknél pedig Che Guevara volt a téma.
Sepi:
Nem lehetett rossz ez a kis fesztivál . Régebben én is megfordultam egyszer-kétszer egy ilyen hasonló kisebb szabadtéri punk bulikon. Ott aztán tényleg mindig 100%-os volt a hangulat, a részegség, és a buli. Mindig az egyik legjobb haverom vitt oda magával és soha nem bántam meg. Mindig jókat röhögtem ott.
Punkológus:
Mégsem a koncertröl mesélek, elöbb inkább kikérdezem a többieket, hadd jöjjön össze a sok hülyeség. Helyette inkább pofázok inkább a híres hírhedt Summerground fesztiválokról. Sajnos már pénzhiány és önkormányzati megtagadások miatt nem üzemel többé, pedig azok voltak ám a bulik. Egyébként jártam én már Szigeten, Rockmaratonon, Punk Islanden, meg tököm tudja még hol, de ilyen bulik nem voltak sehol sem. Máig -ha szóba kerül- 20-25 éves embereket látok múltba révedő tekintetettel beszélni róla.
Eleve max 1000-1500 fő látogatta, ami számomra tökéletesen megfelelő létszám. Másrészt ezek a fesztiválok az alkoholmámor és az őrület melegágyai voltak. Ezeken a bulikon olyan embereket láttam kotta részegen, akik egész életükben elutasították az alkoholt.
Először a fesztivál eléréséhez el kellett jutni Pécsre. Na most az oda közlekedő vonatok már televoltak delíriumban fetrengő emberekkel. Volt olyan, hogy felszálltam a vonatra és kiderült, hogy kaller az nincs, mert keménykedett és lerakták a fesztiválra igyekvők. A vagonokban mindenhol vagy darkos arcfestést mázoltak magukra az emberek vagy pedig a tarajukat állították fel. Alkalmam volt egyszer kívülről figyelni a vonat megérkezését a pályaudvarra: az ajtók kinyitása után egy kb 200 fős csürhe tódult le a peronra üvöltve, énekelve, röhögve, kanna borokat és söröket lóbálva. Egy öregasszony keresztet is vetett.
A fesztiválok pár pillanatát bemutatnám:
1: Egy öreg félszemű rocker (becenév: Őrült) rohangál véres fejjel és mindenkinek a képébe űvölt, hogy Úgy fáááájjj!!! Mint késöbb kiderült, csak az összefestékezte magát, de ő azt hitte, hogy az vér. Fél napon keresztül.
2: Este, lobogó tábortűz. Egy punk odalép csuromvizesen és alkoholtól is elázva, hogy ő meg akarja szárítani a pulcsiját. Mondjuk neki, hogy oké, erre egy az egyben rádobta a tűzre a pulóvert, a döbbent tekintetekkel pedig közölte, hogy anyukája azt mondta, így kell megszárítani. Majd miután a ruhadarab a múlt füstjébe veszett, az ég felé kezdte rázni az öklét és azt üvöltötte, hogy "Ezért még elkaplak annnnnyyyyaaaaa!!!"
3: Apropó tűz. Miután a környéken elfogyott minden éghető, elküldtünk egy srácot tüzelőért. Másnap meg a rendezők rohadtul csodálkoztak, hogy hova tűnt az egyik színpad.
4: Egy nagydarab, kövér rocker srác egy száll rózsaszín csipkés női bugyiban tapasztalta meg, hogy milyen 5 métert a sárben seggen csúszni. Önszántából.
5: Volt ott egy tó is. Máig csodálkozom, hogy senki nem fulladt bele. Nappal legalább három társaság vadászott ártatlanokra, akiket be lehet hajítani a vízbe. Az, hogy nem tud valaki úszni... áááá.... lényegtelen. Volt, hogy egy haverunkat bedobtuk a vízbe, erre "Glugy-brrrfftljjjj, nem tudok úszni gluty" Mi meg állunk a parton és "talán be kéne menni érte" "háát, de rajtam acélbetétes van" "rajtam is" "jah, én is páncélbakancsba jöttem" Erre a srác a vízböl: És én szerinte-glegle-tek miért nem tudok úszni a kurv-blaaaabl anyátok?!?!"Aztán odarohant egy szervező: hogy "Hülyegyerek baszd meg, minek ugrálsz a vízbe acélossal a lábadon" Na ekkor tört ki a népnemzeti röhögőgörcs. A srác azért megmenekült.
6: Az is érdekes volt, hogy egy csapat roccker kitalálta részegen, hogy ők Jedi lovagok és a Star Wars-ból vett idézetekkel próbáltak a helyszínen az embereket (akár a falu lakóit is) a Nemzetközi Jedi Egyház számára megtéríteni. Nem telt bele 1 óra egy másik társaság már meg is alapította a Sith Lordok Egyházát és szabályos vallásháború alakult ki a hívekért.
hajh biztos még rengeteg dolog volt, de elsőre most hírtelen ennyi ugrott be, majd még töprengek ha érdekel valakit
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése