HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Gabe:
Punkológus: Találtam az egyik torrent oldalon egy ilyen politizálós képregényt, a címe: Palestina
A feltöltő már eleve arról dumált az infóban, hogy a egy másik tracker "...rohadt cionista moderátora..." törölte a torrentet. (az előbbi idézettől elhatárolom magam). Nem néztem bele, de ha szeretnéd leszedhetem neked, persze angol nyelven. Gondolom valami nagyon elborult képregény lehet.
Daredevil:
Ez durva volt Punk!
Én a legutóbbi osztálykiránduláson kezdtem el fejelni egy oszlopot, hogy józanodjak.
Punkológus:
--- Idézet ---Ismét egy hihetetlen sztori, csak nézek, hogy ilyenke is vannak.
--- Idézet vége ---
Hát még ha elmesélem majd a Czene-feszt utáni csövezést holnap
--- Idézet ---Amúgy én ezt a témázást, filozófálgatást már nagyon unom.
--- Idézet vége ---
Mi sem egyfolytában csináljuk, ez általában simán átcsúszik éneklésbe. Bár ezt nálunk megkönnyíti, hogy a legtöbb zene, amit hallgatunk, ugyanarról szól, mint amiröl éppen pofázunk. Innentöl meg jön a kurva hangos zene, a pogó, majd az elborult jelenetek és az örjöngés. Bár nem feltétlenül, sok felé fejlődhet egy buli.
--- Idézet ---Ez komoyl?! wow1.gif Nem gyenge a srác. De simán ráfestette a falra? ohmy.gif Nem gyenge a srác...
--- Idézet vége ---
Jól mutatott a hasonló nagyságú Kyria örök! felirat alatt (ha más nem, Daredevil biztos érti ) A srác szereti kissé fanatikusan felfogni a dolgokat
pepo05:
Ismét egy hihetetlen sztori, csak nézek, hogy ilyenke is vannak. Ehhez képes nálunk az piskóta volt, hogy hótton a tóparty bulin mindenki beleugrált a tóba, aztán 3 hülye elvitte a ruhákat, még a boxereket is. Pléddel, meg sátorhuzatokkal mentünk utánuk a városban, hogy elkapjuk őket.
--- Idézet ---Volt olyan, hogy felszálltam a vonatra és kiderült, hogy kaller az nincs, mert keménykedett és lerakták a fesztiválra igyekvők.
...
Mondjuk neki, hogy oké, erre egy az egyben rádobta a tűzre a pulóvert, a döbbent tekintetekkel pedig közölte, hogy anyukája azt mondta, így kell megszárítani.
--- Idézet vége ---
Ezek voltak a legjobbak.
Amúgy én ezt a témázást, filozófálgatást már nagyon unom. Néha velünk is előfordul, piásan mindenkiből előtörnek ugye a világnézetek, jobbnál jobb érvek, kontra ellenérvek, eszmék, vitatémák stb. Főleg egy főiskolás rokonomhoz tartozó ismeretségben jellemző ez. Nekik(mivel a sima partynáz már lejárt lemez), az a szokásuk, hogy hajnal négyik szinte fel nem állnak az azstaltól, vagy ki sem mozdulnak az apartmannból, csak jönnek a témák. Aztán szinte már hajnalodik, amikor figy az ember, ők tartják a leleket a bulin.
Nah, szal néha én már unom ezeket. Nincs is jobb, mint egy buli után, a folyóparton, csak úgy meredni a semmibe, amikor próbálsz értelmes fejet vágni.
--- Idézet ---egy olyan punk sráccal, kinek kölcsönadtam egyszer a Pókember képregényeimet, majd 1 hét múlva lementem hozzá és méteres felirat virított a falon: Venom.
--- Idézet vége ---
Ez komoyl?! Nem gyenge a srác. De simán ráfestette a falra? Nem gyenge a srác...
Punkológus:
A pénteki koncert után hazafelé gyalogolva épp AmKap haláláról dumáltunk, egy olyan punk sráccal, kinek kölcsönadtam egyszer a Pókember képregényeimet, majd 1 hét múlva lementem hozzá és méteres felirat virított a falon: Venom.
De egy haver fasiszta szobája is érdekees, mert az irredenta térképek és plakátok között, fel tűnik egy egy Rozsi, Vérontó vagy Spawn kép is
--- Idézet ---És az ilyen buikban mi a helyzet a csajokkal? smiley.gif Gondolom az óvszer ugyanolyan gyorsan fogy mint az alkohol...
--- Idézet vége ---
Kinek hogyan, vérmérséklet és viselkedési norma szerínt. Van olyan ahol tényleg ugyanúgy fogy a koton, mint a sör, de van olyan társaság, ahol nem engedik maguk közé a kurvákat.
Volt már olyan alkalom, hogy egy punk haverommal elmentünk egy ingyenes alter koncertre egy klubba. A koncert után mindketőnk ölébe 2-2 csaj ült, körülöttünk is voltak még jó áran, meg egyébként is sok más ember röhögött beszélgetett arrafelé. Mi viszont nekiálltunk vitatkozni azzon, hogy az amerikai nép kollektívan felelősé tehető e a kormányzat bűneiért. Negyedóra múlva 15 méteres körzetben nem volt emberi lény, nemhogy bármilyen jó csaj
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése