HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (58/175) > >>

Daredevil:
Ahogy magamat ismerem nekem nem fog változni. A múgy az irodalmi művek adaptálása nem ritka a rockzenében. A Bathory Blood on Ice című albuma például a Conan-novellákat dolgozza fel, de a képregénykere visszanyergelve a Blues Brothers Ghost Riders in the sky című számáról meg egyértelműen el lehet dönteni, hogy a vadnyugati Szellemlovas ihlette.

Callaow:
Thanx a választ.

Kéregetés:azóta nem adok,amikor még olyan 13 éves koromban adtam,mondjuk 20ft és ahelyett,hogy megköszönte volna a győkér,még elkezdett basztatni,hogy kevés,adjak még..

Illetve,egy kivétel van amikor adok,ha azt mondja,hogy bevallom,piára kell...

Rock-képregénypárosítás: Szvsz a képregény egy menekülés a való világ elől,nagyszerű kikapcsolodás.

A rock,nem tudom én inkább a lírai rockot részesítem előnyben,zúzni,csak akkor,amikor valamir nagyon rá akarok pörögni(pl Állásinterjú)

Bár az én zenei ízlésem,nagyon-nagyon vegyes.60's-től számítva bármi jőhet,magyar,külföldi,rock,pop,hip-hop,teljesen mindegy,hangulatfüggő.

Mondjuk  ponyvaregény zenei cd-jét,bármikor képes vagyok hallgatni.
Vagy Best of Quentin Tarantino

Érdekes volt a 90' évek közepén készült pár művészfilm, amelynek témája, a 70's punkok aktatáskás üzletkötövé válása.

Kiváncsi leszek,a mostan közületek(ifjabb generáció) majd,mennyien fogjátok megörizni a jelenlegi zenei rajongásotokat.

yosha:
Zúzós.
Akkor itt egy link:

http://rockerek.hu/request.php?255

Ez sajna egy amatőr próbatermi felvétel. A szövegekbe mondjuk sok utalást nem találsz a Ragadozókra, mint mondottam, csak ihlette. Klasszikus vámpirdolgokra való utalásra vittem inkább, mert ugy közérthetőbb.
hamarosan lesz fasza studiofelvétel, addig élőben zuz a cucc.

Galamb:

--- Idézet ---Szerintem a magyarázat az az, hgoy Magyarországon picit intellektüellebnek kell légy az átlagnál, hgoy foglalkozz képregényekkel és ne szold le őket, hogy dedós meg ovodásoknak való. Kell egy adott értelmi szint, hogy megfogjon, hgoy átéld.
--- Idézet vége ---
Haaaj, ez de szép! Végre igazolást nyert, hogy a nővérem hülye kettönk közül!:D (mindig cseszeget a képregényekkel).
 Ezt a Feltámadást meghallgatnám,  zúzós szám, vagy inkább lassabb?

yosha:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?
--- Idézet vége ---

Jo kérdés... Szerintem a magyarázat az az, hgoy Magyarországon picit intellektüellebnek kell légy az átlagnál, hgoy foglalkozz képregényekkel és ne szold le őket, hogy dedós meg ovodásoknak való. Kell egy adott értelmi szint, hogy megfogjon, hgoy átéld. A rock-metal zenékkel is ez van. Akinek nincs meg ez a szint és keménykedni szeretne, nos, azoknak van a Huligensz. Én világéletemben sosem tudtam szabadulni a rock karmaiból, és az Iron Maident is a Carmageddonból ismertem meg, akkor azt sem tudtam mi az, de csíptem mint állat. Azóta rátértem erre az útra, és a Kárhozattal má kezdünk beindulni (példa a képregényes párhuzamra, hogy az egyik uj számunk a Feltámadás szövegét a Ragadozók képregény ihlette. Ezért hálás köszönetem HZs!
A képregény vonatkozásu rock-metal jelenség nem is olyan ritka, pl. a Iced Earth - The Dark Saga lemeze a kezdeti Spawn sztorit meséli el, mondjuk alternativ befejezéssel, de a hangulata tökéletesen visszaadja a képregényt.

A divatmájereket meg amugy imádom. Akkorákat lehet szorakozni velük hogy az már kincs. Persze cigit mindig adnak ha kérsz, mert ők is olyanok akarnak majd lenni mint te, meg amekkora marhaságokat beszélnek, meg ahogy lehet őket szivatni, egyből nem olyan szürke az a buli.
Junkies-koncertre is azért jártunk komáimmal, mert jol esett, hogy pogoba csak félig kellett felemelni a könyökünk. Nameg egyszer zöldpardonban legjobb komám ugyanigy egy Junkies-on elkeveredett. Keresem , minden, erre megláűtom a tömegben vagy 20 méterrel arrébb pogozni. Nos, 20 m kb, de tisztán láttam őt deréktól felfelé (majdnem deréktól), és elkapott a röhögés, hogy milyen rockkoncert az ahol az átlagmagasság nem éri el a 160-at...

Amugy gratula a Junkieséknak, mert több mint 10 éve a rajongótáborukat a szűk 14-16 éves emberekből tartják fenn. Pedig azért ők is nőnek...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése