HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (57/175) > >>

Daredevil:
Ez nagyon fasza.

Gabe:
Kéregetős sztori:

"Enyhén" agresszív haverom ül a volánnál. A másik szolidabb arc mellette az anyósülésen, én meg hátul. Állunk a piros lámpánál a déli pu-nál. 20 év körüli nem szoláriumtól barna szakadt csövi odalép a kocsinkhoz:
- bocs, 'adjá má egy szál cigit
- menjél el dolgozni, 20 éves fiatal erős ember vagy, ahelyett hogy itt kéregetsz másoktól megvehetnéd magadnak is - így a volánnál ülő úriember
-nem tudok, mert súlyos beteg vagyok...
-mi a bajod?
- kivették a fél tüdőmet...
haver vörös fejjel kezdi kikapcsolni a biztonsági  övet, közben üvölt:
- akkor meg mi a f*sznak kell a cigi te ******, @#>€!!

A csöves egyből elszaladt, a haverunkat meg alig bírtuk a kocsiban tartani. Én csak szakadtam hátul a röhögéstől. Ilyen balf@sz félrebeszélést sem halottam még. De a szorinak még nincs vége:

fél napal később, felállás ugyan az:
Ugyan annál a piros lámpánál áldogálunk, mikor jó messze a fák árnyékában megpillantjuk a regeli csövit. Haver csak durrog magában, de nem száll ki. Ekkor egy idősebb hölgy lép a kocsinkhoz:
- Jónapot fiatalember, szánjon már meg egy kis apróval
- Sajnos nincs nállunk (tényleg nem volt, reggel a tankolásra is alig tudtunk összekaparni a pénzt  ) de már amúgy is idegesít, hogy folyton tarhálni akarnak tőllem. Látja ott azt a faszit a fa alatt...
közben egyszerre mondják egymás szavába vágva:
- ...persze hogy látom, az a fiam, beteg szegény...
-...reggel már elküldtem a jó kurva annyába...

Na azt az arcot amit a haverom vágott, látnotok kellett volna... XD

Galamb:

--- Idézet ---Kiváncsi leszek,a mostan közületek(ifjabb generáció) majd,mennyien fogjátok megörizni a jelenlegi zenei rajongásotokat.
--- Idézet vége ---
Hát magam részéről, anyámék elmondása alapján úgy másfél évesen kezdtem rázni a seggem az Eddára, és ez 20 éve tart!:D ( Ez életem leghosszabb kapcsolata!:D)
Ez a szám nekem bejött yosha, kösz hogy fölraktad!

Daredevil:
No például.

Sepi:
Valamint készült már rockzenéből is képregény. Például a Rolling Stones - Sympathy For The Devil című számából.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése