HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (59/175) > >>

pepo05:

--- Idézet ---szerintem ennek az is lehet az oka, hogy akik trendi zenét hallgatnak, azoknak a többsége (tisztelet a kivételnek) igyekszik is úgy viselkedni ami ehez tartozik, és mivel a képregényolvasás nem tartozik a trendi dolgokhoz, ezért nem is olvassák (mégha gyerekkorában ezen is nőtt fel és esetleg szerette is ezt).
--- Idézet vége ---
Hát nemtom. Én az ilyen divatmájereket egy "na most húzzá a jó büdös francba te kis gerinctelen köcsög!" felkiáltással el is szoktam hesegetni a közelemből.  
Amúgy szerintem nincs és nem is lehet ilyen mélyegg következtetést levonni. Én úgy ahogy, benne vagyok a számomra csak disco zenének nevezett stílusban(nem nagyon értek hozzá, ezért előre is elnézést azoktól aki ebben utazik...holott tudom, hogy az elektrnikus zenéknek is van kismillió fajtája), bulikon mivel a környezetem ezt nyomatja egyrészt nem nagyon tehetek mást, másrészt meg van egy-két szám amit szívesen hallgatok. MOndjuk azt is csak ritkán, itthon sosem hallgatom ezeket. De nem azért, mert ez nem trendi, hogy vagy valami más, egyszerűen ez tetszik a leginkább.
Amúgy azt bírom, amikor egy számot már nem hallgatnak szívesen, mert már régi stb..stb...*hányós smiley*

Daredevil:
A zenei ízlés magyarázatában lehet valami. Azok a régi rock-számok ég most is örökzöldek. Még mindig olyan lelkesedésel tudom hallgatni egy GnR-albumot, mint amikor először hallgattam meg.

Galamb:
Hahaha! Ezt kipróbálom! Amúgy mostanában a második szó után közölni szoktam, hogy nincs se pénzem se cigim, Viszlát! Legtöbbször ez is hatásos!

exactlee:

--- Idézetet írta: galamb ---Haj, erről jut eszembe, úgy birom, amikor a hajléktalanok egy ilyen tíz perces, már-már politikai szóvivőket is megszégyenítő felvezetéssel kérnek pénzt, és olyan ártatlan bociszemmel néznek, hogy szerintem maguk is elhiszik azt a sok baromságot, amit összehordanak!
--- Idézet vége ---
Ez ellen van egy egyszerű megoldás, ha látod, hogy kéregetni akar, amikor odalép hozzá megkérdezed, hogy tud-e adni egy kis aprót.
Erre általában teljesen lefagynak, mert nem igazán számítanak rá.

Galamb:
Haj, erről jut eszembe, úgy birom, amikor a hajléktalanok egy ilyen tíz perces, már-már politikai szóvivőket is megszégyenítő felvezetéssel kérnek pénzt, és olyan ártatlan bociszemmel néznek, hogy szerintem maguk is elhiszik azt a sok baromságot, amit összehordanak!

--- Idézet ---Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?
--- Idézet vége ---
Hm, tényleg, ez aztán a jó kérdés, szerintem is valami az lehet a háttérben, amit Sepi mond. Én is a rockot szeretem a leginkább (habár én úgy tudtam, a Holligans is nagyjából valami olyasmi!... Na jól van csípem pár számukat, ciki-nem ciki , foghíjjas smiley). Meg azért magam részéről, a képregény szeretetemben van valami nosztalgia,  akaratlanul a gyerekkori emlékek is feltörnek, és ugyanez van amikor 10-15 éves rockszámokat hallgatok, vagy egy régi banda újabb számát. Lehet másnál is ez van?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése