HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (34/175) > >>

nickfury:
Tegnap találtam 1 jókis kocsmát, csak sajnos nem emlékszek hol:S Rejtő Jenő képregényeivel volt diszitve a hely.

Predash:
De még ha nem lennék benne a családi fotóalbumban, akkor talán felejthető este lenne, főleg hoyg alig emlékszem valamire. Bár mostanában alig iszom. najó, néha, de akkor is egy sört ithon, kb.

Jolly Jack:
Ja hogy lefotóztak. Aha! Szemét egy dolog.

Egyébként ez a Love Story négy éve történt, és azóta már megváltoztak a dolgok.
Viszont valami nem.

Predash:
Love Story, aranyos
Hát orv módon anya lefotózott amint az ágyamban fekszem utána lavorral mellettem ( ő tartotta a fejem,mert majdnem megfulladtam) és ahogy a wcn hányok.

Jolly Jack:
Predash, szerintem téged nem haza, hanem a detoxikálóba vittek.

Nekem az egyik "legkedvesebb piás" élményem 17 éves koromban történt. Jótékonysági Bálon volt a család, faterral, öcsivel egyfolytában a söntésnél voltunk. Szépen a vacsora előtt, úgy ahogy azt illik bealapoztunk. Mire megjött a vacsi, már nagyon jó hangulat uralkodott az asztalunknál. Anyukám szegény úgy égett... A mögöttünk levő asztalnál észre vettem egy csinos lányt. Nagyon megtetszett, úgy voltam vele, hogy meghódítom. A vacsi után, de még a desszert előtt meg is környékeztem. Mivel látszott rajta, hogy unja a bulit, megkérdeztem tőle, nincs-e esetleg kedve eljönni velem és még néhány ismerősömmel egy kis kocsmába. Természetesen igennel felelt. Gyorsan le is léptünk, utánunk a többiek. Szerencsére a kocsmában élő törzsvendégek csak kisebb számban jelentek meg, és tényleg nem voltunk sokan. Az első kört én fizettem. Mivel a lány kedvenc itala a tequila, úgy voltam vele, hogy az este hátralévő részében én is ezzel a piával fogom felejthetetlenné tenni azt a napot. Sajnos az a nap tényleg felejthetetlen volt. Hatan ültünk egy asztalnál. A négy Don Juan - köztük én is - már az ötödik körben jártunk. A hatodik kör vége felé egyre inkább az volt az érzésem: "Hip hop, jön Vuk." De úgy voltam vele, hogy még néhány kört ki kell bírnom, mivel hihetetlen módon a csaj, akit elinvitáltam, hogy is mondjam, nagyon simogatósra vette a dolgot. Eljött az én köröm ideje, és én hirtelen felpattantam. Megkérdeztem, hogy ki mit kér, és kértem öcsém segítségét az italok szállításánál. Szépen adogattam a piákat, majd oda mentem az asztalhoz, és "Hip hop, jött Vuk."  Mire végeztem, stílusosan megkérdeztem: Kér még valaki valamit? És összerogytam. Se kép, se hang.  Másnap reggel, idesanyám egy üveg tequilával ébresztett, és természetesen jól letolt az este miatt. Öcsém szokásához híven csak hülyének nevezett.  

Egy héttel később az egyik cimborámnak Szülinapi Bulija volt. Először nem akartam elmenni, mert megtudtam, hogy az a lány is ott lesz, akit meg szerettem volna hódítani, és féltem, nem akartam mégegyszer beégni. Nagy nehezen, de végül rábeszéltek és elmentem a buliba. Ott nagy ívben kerültem a lányt, mégnem az egyik barátnője megkérdezte tőlem, nem akarok-e vele beszélgetni. A lány annyira szép volt (még mindig az), hogy csak ő járt az eszemben. Úgy remegtem előtte, mint még soha. Természetesen elnézést kértem tőle, ő pedig viccesen megjegyezte, hogy elég fürge lábai voltak Vuknak. Majd ott folytattuk, ahol a kis kocsmában abbahagytuk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése