HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Galamb:
Jó arc lehet ez a Bölény!
Jolly Jack:
De te sem Iron Man, vagyis Daredevil.
Gondolom veletek is történt már olyan, hogy megutáltatok valami (kedvenc) piát, miután valami csúnya dolgot műveltetek általa. Két éve pontosan így jártam a Jägerrel. Történt ugyanis, hogy egy szombat estén az öcsémmel elmentünk szülőfalunk (Brooklyn City) egyik kocsmájába iszogatni, mivel tudtuk, hogy a régi cimborák is ott lesznek, akikkel már régóta nem találkoztunk. Remek kocsmai este volt. Csupán kétféle ital fogyott, sör és Jäger. Hajnali három óra felé úgy éreztem, hogy teljes mértékben megtelt a gyomrom töménnyel. Levezetésképp a kísérőt, azaz a sört választottam. Négy óra után öcsém kitalálta, hogy el kéne még menni egy másik kocsmába, mielőtt haza indulunk. Szerencsére a közelben nem egy dühöngő található, de nekünk azok közül is a legtávolabbi ivóba sikerült eljutnunk. Az ajtón belépve egyből az egyik legjobb cimbibe botlottunk, akivel már régóta nem találkoztunk. Kézfogás, majd jöttek a szokásos kérdések: Mi újság? Mit iszol? Öcsém természetesen egy fél Jägert és egy üveg Sopronit kért, én viszont csak egy üveg Heinekent. Bölény barátom - amég kezeltem a többi ismerőssel - természetesen egy fél Jägert is hozzácsapott a sör mellé. Kortyolván a sörömből megpillantottam a felest. Egészségünkre! - szólt Bölény barátom, majd legurította a Vadászmestert, ahogy öcsém is. Azonban én nem siettem el a dolgot. Nagy levegő és már lent is volt, azaz nemigazán. Vuk kiugrott és először célba vette cimbi nadrágját, majd a markomat. Bölény barátom lazán csak annyit mondott: Mi van Toncsi? Hazaviszed anyunak? Gyorsan bevittem a rókát a mosdóba, majd utánam jött a kidobó haverom, aki miután megmostam a kezem és az arcom, egyből kikísért a kocsmából egy üveg ásványvízzel. Öt perc levegőzés után visszamentem a kocsmába, ahol már röhögve vártak. Bölény barátom így fogadott: Toncsi, a mosópor árát majd legyél szíves megtéríteni! Na azon a napon szakítottam egy időre (kb. két év) a Jägermeister nevezetű itallal.
Daredevil:
Ti se kispályáztatok.
Predash:
Szép lehetett
Csak hogy én is meséljek valami bővebbet.
Most nyáron voltunk zenetáborban(én csak mentem, nem játszok semmin ) úgy 15en kb. Hárman hánytunk az egy hét alatt, persze közte voltam. Ez júliusban történt, akkor is hánytam utoljára.
Tehát az első kliens, egy lány, nem túl magas, ő a barátjával jött. Véletlenül előkerült két üveg kommersz hp, körülbelül olyan minőségben, mint a majomhugy. Én ekkor csak nézelődtem, mert másnapos voltam, szóval engem majd később Tehát hárman megittak 2 üveggel belőle. Az eredeménye az lett, hogy a lány kinevette az előtte ártatlanul sorakozó pattogatott kukoricákat és rendesen elbeszélgetett velük. Utána persze jól összehányta az előző nap felhasogatott farakásomat az udvaron.
Második kliens, egy srác. Egy barátommal fogtak kb 10 doboz sört, és a következőt játszották. Percenként egy feles kellett inni, én töltöttem nekik. Szóval így lenyomtak kurva sok sört, és rendesen be lehet állni tőle. A spanom egy terminator, ő meg sem érzi, de a másik srác már az üres poharat is itta volna megfelé.
Aztán vissza a múltba 2nappal, jöttem én. Kimentünk valami faluba, és vettünk elképesztően rossz bort, 240 Ft volt másfél liter. Kettőt vettünk. Esti kártya, stb, én már megittam egy üveg bort, mert senkinek nem kellett. Aztán még... és rá gyorsan egy doboz sört. Persze a hatás nem maradt el, arra keltem hogy mindjárt kitörnek belőle ma purgatórium lényei, valahogy kibotorkáltam egy dobszerkóhoz, és egy dobba kapaszkodva kihánytam a belem, persze vigyázva a hangszerre.
Reggel én keltem először, és a következőket figyeltem meg. Be van fonva a hajam, elég durván. Tiszta fogkrém vagyok. A fekete pólómba bele van fújva az orrom, és olyan mintha valaki rosszat csinált volna velem. Aztán elmentem lezuhanyozni és mindenkinek megköszöntem az estét.
Daredevil:
Jolly ez atom nagy volt.
Na próbálok én is bányászni emlékezetem kacattárárban.
Idén márciusi osztálykirándulás történéseit fogom elregélni (kivonatos tartalmat már adta korábban). Mátraszentlászló Citybe zötykölődött a buszunk. Az út valami hihetetlen mód unalmas volt ezért a közlekedési ismeretek tanárunk rögtönzött stand-up komedit tartott a jármű hátsó részében. Pikáns kis történetek voltak, de a koronát az ire ez tette fel: Éjjeli betelfonálós műsorban versenyt hirdettek, hogy ki tu minél romantikusabb sztorit mondani. Egy betelefonáló a következő történettel állt elő: "Elmentem a diszkóba, ahol megláttam egy csajt. szemeztünk, majd meghívtam egy italra aztán felementünk a lakásomba." Műsorvezető: "Ezután mi történt?" Betelefonáló: "Leszopattam és meg basztam." Na ezen röhögtünk majd három órát. Az este 8-as érkezés után mindenki lebaszta a cuccát és elkezdődött a nagyüzemi piálás.Gyuri haverom embermagasságú táskájából sorra kerültek elő a jobbnál jobb piák így gyorsan le kellett ülnöm, hogy ne essek el. Aztán ültőhelyenben AC\DC-üvöltve és léggitározva múlattam az időt. (Természetesen szinten tartottam magam haver jófajta Hp-jával) Első este még eltelt ilyen lazaságban. Másnap túra a környéken. Szép hegyes helyszín. A lábunkat is lejártuk, de a pikantériáját az adta a dolognak, hogy egyik drága osztálytársnőm egy kis balettopánban jöt a full sáros terepre.Ugye ki találjátok, hogy ki cipelte a háátn hegynek felfelé? Az emberpróbáló túra után bekommandóztunk a szomszédos Mátraszentistvánba és Imi haverom és fentebb említett tanárom társaságában egy rohammal bevettük a kocsmát. Visszafele menet ismét dzsungelkörülmények között trappoltuk végig a kemény 2 km-ert, de olyan eső esett, hogy szarrá áztam én is, meg a bakancsom is. Kezdődő megfázásomat hvarom jóféle HP-jával kúráltam, majd nekiültünk Imi cimborámmal elpusztítani egy rekesz sört. Ezek a Kocsmaostromról Trió összeállt és egy felejthetetlen léggitárkocertet adott. Természetesen utánna is ment a hülyeség, aminek csúcspontja a nehezékként használt osztálytársnőmmel bemutatott keringő szám volt, aminek az aláfestése erős technozene volt. (A mai napig nem tudom, hogy miért mentem bele) Utánna a hülygyemény adott egy szép magánszámot is, majd folytatódott a konceert, ahol olyan klasszikusok szólaltak fel, mint az Iron Man, Hells Bells, Crazy Train. Valamint a kortárs metál nagyjain is végivonultunk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése