HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Predash:
Na csak hogy csatlakozzak, az eddig legtöbb adag ez volt
4 Abszint
5 Kávélikőr (ójajj )
2 Whisky
2 pohár bor
6-7 üveg sör
1 Tequila
1 HP
Hát nem egyedül mentem haza
Szörnyű volt,azóta sem ittam annyit...bár már hónapok óta szinte semmit.
Galamb:
Hát ez kemény! "Francia spárgát levágva" ez volt a legjobb.
Daredevil:
Joly beszámolójáról eszembe jutott egy házibulis élményem, amit itt még nem osztottam meg veletek, pedig idén történt.
Szóval augusztus első hetében történt az aminózus esemény. Épp az uszodában volt idényzáró és mint rendes munkásember mutatta a jó példát a kicsiknek az egész gárda ami abban nyilvánult meg, hogy 4 pohár torcsvai letekerése után húztunk be oktatni. Jó poén volt. Hazafele menet izzadtam betértem a közeli Helikerbe, ahol vettem két üveg Kalinkát. Miután hazaértem gyorsan kipakoltam a "munkaruhát" száradni etten valamit, majd felkaptam a bőrdzsekim és a hosszú farmerom és a hátizsákom, bringára pattantam és uzsgyi nekiindultam haverral, hogy elbóklásszunk a a helyszínre. Az alapozás után az a furcsa helyzet állt elő, hogy azon kaptam magam, hogy francia spárgát levágva beszélgetek egy csajjal. Persze a pia előkaparta a bárdi énemet és francia szavakkal rendesen megtűzdeltem a szövegemet. Rendesen folyt a vodka. Ha jól emlékszem, akkor bevertem egy fél üveget a cuccból, emmellé jött még Hubi és HP. A sörhöz hasonló folyadékkal nem akartam szimpatizálni. Ismét képszakadás. Legközelebbi emlékem, hogy hanyat fekve üvöltöm az Iron Man-t a Balck Sabbath-tól, majd egy barátságos szkanderpartiban izomlázasra gyilkolom a kezem. A sok lezúzott tömény meg is bosszulta magát, jött vissza rókakoma rántotta illatú parfümmel karöltve. Persze a fele WC mellé ment. Aztán a buli végén ismét felugrottam a bringára, amibe valamilyen útnmódon került egy jókora nyolcas. Az egyensúlyérzékem se volt épp a helyén és taknyoltam egy szépet, aminek következtében egy hétig fájt a lábam.
Schmatzy:
--- Idézetet írta: Jolly Jack ---de a kulcslyukat már nem találtam el
--- Idézet vége ---
- Ázz, komolyan mondom, az én titkárnőm a legperverzebb!
- Nemá'!
- Dehogynem! Folyton azt akarja, hogy a fülébe dugjam!
- Oszmé'?
- Me'amikor a szájába akarom dugni, akkor mindig elfordítja a fejét!
Ugye, ki milyen lyukra gerjed. Bocs attól, aki már ismerte.
Jolly Jack:
--- Idézetet írta: galamb ---Melltartó volt rajta?
--- Idézet vége ---
Szerinted?
Egyébként nem olyan nagy durranás ez a Metaxa. Nálunk például öcsém és nagymamám szereti nagyon. Én csak azért gurítottam magamba, mert a whiskey elfogyott...
Metaxa helyett ezt próbáld ki inkább: Tequila Bumm
Két decis pohárba kiöntesz kb. 1 deci pezsgőt, hozzá kb. 1 fél tequilát. Pefogod a pohár tetejét egy picit megrázod és neki koppantod az asztalnak. Utána egyből idd meg az egészet. Ha jól csináltad akkor félúton lefelé fog bummolni.
Visszatérve a Metaxa-kólához, az a baj, legalábbis nálam, hogy sokat kell belőle inni, mire igazán hat. De változó, hogy kinek mi árt meg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése