HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Daredevil:
Ez lehetne az Alcosoft új oprendszerének leírása is.
Sepi:
Pálinka mértékegységek felhasználóknak:
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses
Daredevil:
Na én azon a neveztes házibulin vodkáztam be, de olyan módon, hogy azt még ma is elmelegetem. Nem kajáltam előtte semmit és úgy löktem be magamba negyed litert mindenféle kísérő igénybevétele nélkül. Az első komoly máspanopsságom ez volt.
Schmatzy:
A kerti hányás veszélyes. Az egyik pesti haverom családja olyan szomszédsági viszonyban lakik, amire nem tudok egyszavas megfogalmazást adni: egy telek, egy földszintes ház, egy kert, két idegen család. Na az a kert, ha mesélni tudna...
De majd mesélek helyette én. Kicsike kert az, egy körülbelül 4m * 8m-es füves placcot kell elképzelni, a kerítés mentén tujákkal. Természetesen, amikor haveromnál házibuli van (volt), akkor mindig ez a kertecske képezte a társadalmi élet központját. Arról majd máskor mesélek, hogy a sarki éjjel-nappaliból milyen szörnyűségeket tudtunk beszerezni (Olé Tequila, származási hely: Belgium), a mostani sztori lényege természetesen a részegség, és a már említett kerti hányás. Én, mivel vidéki vagyok, az utolsó vonattal leléptem, ezért csak hallomásból ismerem az akkori este végét: majdnem mindenki hányt egy kisebb-nagyobb adagot a tuják alá, hogy azért mégse legyen feltűnő. A probléma másnap reggel kezdődött, amikor haverom erős szaggatással a fejében, enyhe morgásra ébredt. Nem tudta, hogy mi lehetett az, és mivel még a legkisebb hang is szépen tudja cincálni a másnapos ember idegeit, ezért kinyitotta az ablakot, egy kis friss levegőt szippantanók. Ahogy azonban kitekintett a kertre, megoldást talált a morgásra: látja, hogy a szomszéd éppen a fűnyírót nógatja, erős elszántsággal, hogy ő itt most bizony füvet fog nyírni.
Azt mondta, hogy olyan gyorsan még nem sikerült reggel elkészülnie, és lelépnie otthonról, mint akkor.
Ui.: egyébként meg bolond vagyok, nem kell titkolóznom, hiszen ezt a barátomat sokan ismerik, lévén, hogy Graf-X-ről van szó.
Sepi:
Én meg pont a sörrel vagyok így. Velem ez még középiskolában, az egyik osztálybulin történt meg, amit az egyik osztálytársnőnk lakásában tartottunk. Nem emlékszem már, hogy leírtam-e ebben a topikban, de azért röviden elmesélem mégegyszer. Egyik legjobb haverommal (szintén osztálytárs volt még akkoriban) mentünk a buliba, persze jól bevásároltunk piából. Vettünk kb 3-4 üveg egyliteres sört, egy üveg citromos vodkát, meg ki tudja még mit. Mire odaértünk a lakásra, már elég szép számmal ott voltak a többiek, így leültünk velük a konyhába iszogatni. A többi alkesztestvér is hozott bőven sört a helyi sörfőzdéből (jópár kétliteres üveggel). Ment a duma, és mi ott a konyhában (kb öten voltunk ott, plusz két csaj) csak nyeltük befele a sok sört. Kb 1 óra alatt majdnem mindet be is termeltük. Akkor jött a rövid ideje, elkezdtünk mindenféle szart inni. Közben haverral észrevettük, hogy az a vodka amit mi vittünk, valaki más gyomrában kötött ki, mert már csak az üres üveg került elő. A csajok persze elővettek valami málna, vagy eper, vagy istentudja milyen förtelmes likőrt (az biztos, hogy piros volt), és azt találták ki, hogy azt igyuk meg. Persze mi bele is mentünk, egy jó pohárral le gurítottam belőle. Aztán már éreztem, hogy a vörös, erdei ragadozó a közelben ólálkodik, ezért úgy döntöttem, hogy inkább kimegyek a kertbe, és ott a friss levegőn össze szedem magam. Amint kimentem, megláttam, hogy ott a hintaágy, és mivel egy-két, jobban kinéző osztálytársnőm ült benne, én is odaültem melléjük. Csak persze a csajok nem bírtak nyugton ülni, ringatták az a rohadt hintaágyat, ami végképp betett a gyomromban keveredő rengeteg sörnek és likőrnek. Gyorsan felugrottam és a kertben táncoló osztálytársaim között megpróbáltam kiutat keresni az utcára (mivel az fürdőszoba elérése onnan lehetetlen küldetésnek számított), hogy könnyítsek magamon. Persze nem értem el az utcáig, mert már félúton a szölőágyást áldottam meg a gyomromból felcsorduló alkohollal és némi nasimaradékkal.
Azóta van az, hogy ha megérzem a sör illatát, már rosszul vagyok tőle. Persze még próbálkoztam később vele, hátha megbékélt a gyomrom vele, de ezt újra csak egy kiadós hányással jelezte felém, hogy felejtsem el. Így azóta nem iszok sört, van még bőven más alkohol is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése