Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 956822 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #31 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:50:27 »
Láttam a Freddy vs Jasont. tényleg gáz...sajnos. Pedig két kedvenc hősöm van benne. Elég felejthető.

Amúgy én is szeretem az elm utcát, de fejtegetésem a trash horroról szólt, aminek nem az ilyesztegetés a fő szerepe.PORTHOS

AZ NEM HULLAHAJÓ H A N E M HULLAJÓ!!!!!!!!!!!!!

A halálhajó amire te gondolsz, szerintem nem volt rossz, de azért túlságosan jó sem. A hullajó meg egy zuombis őrület.


****
Admina üzenete: összevontam a két hozzászólásod, lásd a Lego topikban az indokot. (nem ott van az okozat, csak pont volt ott is példa rá )
« Utoljára szerkesztve: 2004. Szeptember 14., 18:57:26 írta admin »

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #30 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:44:41 »
Nekem bejött a holnap után-mármint az ötlet, hogy New York,ot elboritja a jég + minden. << ez volt afilm jó része kölünben  tény hogy tipikus ameriaki film (,,Fiatal vagyok jóképü vagyok, hős vagyok, AMERIKAI VAGYOK")
Nekem a Hullahajó nagyon nem jött be, mondjuk az eleje az ütött (mikor kettévágódtad az emberek  :fanboy: )
de különben nem nagy szám.
Nálam a horror favorit : Rémálom az Elm utcában 1 és talán még a 2
a többi rész szánalmas kis akciófilm 1-2 ijesztéssel és gyenge poénokkal.
Az első részhez képest:  
Nem látta valaki véletlenül a Freddy vs. Jason-t azt hallottam eléggé gáz.
« Utoljára szerkesztve: 2004. Szeptember 14., 18:45:53 írta Porthos »...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #29 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:43:20 »
Porthosnak igaza van. Sorba jönnek a Marvel képregényekből származó filmek. Hogy miért?  Erre a költői kérdésre a választ már szerintem mindenki tudja. A Pókember sikeréből származóan, megfilmesítik a többi Marvel szuperhőst. Például jönn 2005 nyarán a Fantastic Four szupernégyes. Pontos infórmáció még nincs nagyon. Szerintem jó ötlet a Marvel képregények filmesítése csak tényleg több mindent kihozhatnának ezekből a filmekből. Hát kitudja lehet a végére tartógatják a legnagyobb poént.

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #28 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:30:17 »
Sziasztok

Tim Burton nagyon jó szemmel látja meg a dolgokat. Persze BATMAN a legjobb, nagyon bejön nekem, de elfogult vagyok, mert batman az egyik kedvencem. Nagyon jó az Ollókezű is. A főszereplő is jó. Nagy hal nagyon megfogott.

Támad a mars???  

elmebeteg szerintem  

Artur király témában sajnos nagyon válogatós vagyok ezért nem is nyilatkoznék érdemben. Római korral és kora középkorral foglalkozom (művtörit tanítok és régészkedem) igy sajnos nagyon kritikus szemmel nézem ezeket a filmeket, nehezen tudok elvonatkoztatni. Mégegyszer mondom sajnos,mert így lehet hogy megfosztom magam a mű élvezetétől.  De a Sean connery féle film ettől függetlenül tetszett. (mint kalandfilm persze:)

A mostani artur filmre még nem volt lelkierőm, valami könnyebbre vágyom mostanában. És meg is kaptam.

Igaz már nem új film, de most láttam a svéd kopps (zsaruk) c. filmet. nagyon ott van. semmi amerikai klisé, független, ötletes, kicsit fricskáz is  a nagy amerikai produkciókon. tetszik.

Ami nagyon megfogott az elmúlt egy évben az egy rajzfilm. A Triplettes of Belleville - A belleville randevú. Ennyire érzelemmel teli mozit még sohasem láttam. Amikor vége lett csak ültem és néztem magam elé legalább öt percig.  Persze aki jókat akar nevetni, vagy könnyed szórakozásra vágyik ne nézze meg. De aki egy öszinte, szókimondó, történetet (rajfilmet) akar látni szeretetről, gyűlöletről, haragról, összetartásról, küzdelemről, egyszóval az életről az mindenképpen nézze meg, nem fog csalódni. Persze ehhez hozzájárul a fantasztikus grafikai megjelenítés, szinte karikaturisztikus figurákkal és helyszínekkel, de mégis rémlik, mintha láttad volna már, akár járhattál is ott. Szerintem a francia film (nemcsak az animáció) igazi feltámadása ez a történet. Visszatérés a nagy mozikhoz, amikor kevés szóval, de a képek erejével csodákat varázsoltak a vászonra és csodát varázsoltak a néző lelkébe.

Szeretem a horrort is és most szerintem a Dawn of the dead - a holtak hajnala az abszolut favorit. Azt adja amire vár az ember. Abszurd vicceket. Egy zombis horrot nem lehet komolyan venni, csak röhög rajta az ember, és ez a film tökéletesen megadja ezt. Igazi vérbentocsogós. Persze a régiek közül semmi nem múlja fölül a gonosz halottakat, vagy a holtak seregét, a péntek 13-at (Jason :fanboy:  :fanboy:  :fanboy: ) meg az élőhalottak éjszakáját. Ja és ne felejtsük ki a HULLAJÓT

Ami viszont szerintem hatalmas bukás az a holnapután. Ekkora kamu filmet még nem láttam. Az előzetesében benne volt az összes speciális jelenet. Úgy jártam vele, mint a megtortlóval (a történetet néhány hozzászólással lejebb olvashatod  ) szeretem a katsztrófafilmeket, de a hetvenes évek nagy dönpingje után a kilencvenes évek feltámadása nem sikerült. Persze van néhány szebb darab, mint a Twister, de a Deep Impact, Holnapután, A mag sajnos nem többek mint klisék összegyúrása. Ez nem azt jelenti hogy nem izgultam őket végig, de nem az igaziak.Egyik sem egy Pokoli torony, Meteor, Posszeidon katasztrófa, Földrengés.

Na jól belehúztam. (Itt újra leírom, hogy ezek az ln véleményeim, nem akraok vele egyetlen rajongót sem bántani. Hiszen mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki. Én csak leírtam mit gondolok)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 06., 19:59:23 írta regnar »

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #27 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:20:15 »
Idézet
Idézet
Szerintem annál a résznél a darukra lőtte, 1ébként én sem értem hogy tud 1 kézzel hintázni:D
Na mind1.
Tényleg a darukra lőtte és az első részben is egy kézzel hálóhintázott, mikor MJ-t vitte, nem? De képregényben már volt ilyen, mikor eltört a karja az Amazing 200 előtt. Szóval nem újdonság. Kilő egyet, majd zuhanás közben lövi ki a következőt, mi ebben a nagy szám?  
Idézet
Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak DD, HULK, Punisher
Ezt meg honnan veszed? Eddig még egyetlen egy se bukott meg és egyedül a Hulk volt az, ami csak a gyártási költségét hozta vissza a jegyeladásokból (csak Amerikában), a többi mind sikeres volt. Vagy úgy érzed, hogy mondjuk a Fenegyerek csak mert "mindössze" 20-25 millió dollárt hozott (a jegyekből), az bukta volt? Nem beszélve a külföldi eladásokról, az eladott reklámokról, a DVD kiadásokról és akciófigurákról, a képregény és könyvjogokról, stb.
Szóval még a Hulknak is lesz folytatása, mert a többi cucc hozott annyit, hogy megérje. Ugyanígy a Megtorló se volt bukás.
Bocsi, rosszul fogalmaztam, inkább úgy mondom hogy :szerintem akkor jó egy képregény film hanem csak képregény-fan-oknak tetszik.
De sajnos (lehet tévedek) de kevés olyan ismerősöm van aki képregény fan(mármint életben) és a HULK például egyiküknek se tetszett, pedig mutattam nekik hulk comicsot (Tomicho Projekt-et :fanboy: )
Mert amíg képregény-fanok járnak moziba addig minden comicsfilmnek lesz folytatása, mivel annyi kérpegény fan van  és olyan régóta ismerik,olvassák azokat a comicsokat aminek a film-változatára beülnek hogy nehéz olyat készíteni amit ne néznének + (mégha utána kicsit csalódnak is:nehéz olyan gyártani ami mindenkinek minden szügségletét kielégíti)...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető öreg pajtás

 • Sólyomszem
 • *
 • Hozzászólások: 39
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #26 Dátum: 2004. Szeptember 14., 18:10:10 »
Idézet
Ha ez így megy tovább, Micho felkéri Mann-t moderátornak...
abba én úgysem mennék bele, Mann nem az esetem.  No, amiért jöttem: mivel a Mozi/TV/Rádió/Zene/Pc/Konzol/Game az Off topikon belül kapott helyet, és mint ilyen, meg van engedve, hogy eleresszétek magatokat. csak inkább az OFF-on belül az ilyesmit a csevej-csenölben intézzétek, ne rontsátok ennek a topiknak az állagát  szóval tudom hogy népszerű ez a  :fanboy:  szmájli, én is szeretem, csak míg nem viszitek túlzásba
Admina (admin lány)

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #25 Dátum: 2004. Szeptember 14., 14:58:25 »
Idézet
Attól, hogy az ember megnézi a King Arthurt, megnézi a Gyalog Galoppot és megnézi a Sean Connery-Richard Gere-féle Az utolsó lovagot, attól még mindenkinek megvan a saját Artúr mítosza, de ez nem jelenti azt, hogy a többi meséle rosszul tudja, csak arról van szó, hogy bizonyos eseményeknél ők mást tartottak fontosnak vagy máshogy volt kedvük elmesélni.

Ez tény. De van amikor látszik a filmen hogy "kitalálták a mátrix efektust, csináljunk má' egy ezen alapuló filmet" alapelvet alkalmazták. Itt van ez a Artur király. Nem láttam a filmet, nem is szeretnék véleményt alkotni róla addig, de mi ez a hülyeség ezzel a harcos csajjal ? Ginevra nem volt Xena. Baromság. Hallottam az alkotót nyilatkozni. Hát hogy ő nem a csodálatos kard, az Excalibur köré építette a történetet, hanem Artur, az EMBER köré. Ja, haver és lesz belőle egy középkori kung-fu film.
 Na befejeztem. Egyébként mindenben egyetértek veled Kill. Jó a Hulk, és a GYU is, de azért az ilyeneket nem kéne erőltetni. Bár mivel nem láttam az is kiderülhet hogy fasza film. De ha nincs benne a Bűvös kard (vagy ha benne van, de nem bűvös) akkor nem igazán "hiteles". Vagy csak én akarok mindenben csodát látni ?

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #24 Dátum: 2004. Szeptember 14., 14:54:34 »
Idézet
Szerintem annál a résznél a darukra lőtte, 1ébként én sem értem hogy tud 1 kézzel hintázni:D
Na mind1.
Tényleg a darukra lőtte és az első részben is egy kézzel hálóhintázott, mikor MJ-t vitte, nem? De képregényben már volt ilyen, mikor eltört a karja az Amazing 200 előtt. Szóval nem újdonság. Kilő egyet, majd zuhanás közben lövi ki a következőt, mi ebben a nagy szám?  
Idézet
Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak DD, HULK, Punisher
Ezt meg honnan veszed? Eddig még egyetlen egy se bukott meg és egyedül a Hulk volt az, ami csak a gyártási költségét hozta vissza a jegyeladásokból (csak Amerikában), a többi mind sikeres volt. Vagy úgy érzed, hogy mondjuk a Fenegyerek csak mert "mindössze" 20-25 millió dollárt hozott (a jegyekből), az bukta volt? Nem beszélve a külföldi eladásokról, az eladott reklámokról, a DVD kiadásokról és akciófigurákról, a képregény és könyvjogokról, stb.
Szóval még a Hulknak is lesz folytatása, mert a többi cucc hozott annyit, hogy megérje. Ugyanígy a Megtorló se volt bukás.

Nem elérhető Blixxxa

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 312
 • Karma: +0/-0
  • http://-
Re:Filmek, zenék
« Válasz #23 Dátum: 2004. Szeptember 14., 14:03:35 »
Akkor már az Ollókezüt se hagyjuk ki... :fanboy:
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető killjoy

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 349
 • Karma: +0/-0
  • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #22 Dátum: 2004. Szeptember 14., 13:52:57 »
Tim Burton szerintem kevés gyenge húzással állt eddig elő. Nekem még az a Majmok bolygója is bejött amit a világ 99%-a leszólt. NEKEM TETSZETT! Pontosan azt kaptam, amit vártam. És ilyen volt a Hulk is. Nekem pont az tetszett, ami sokaknak nem: Ang Lee lelkizett a filmben és nem csak csinált egy nagy, bugyuta szörnyet. Szerintem az a baj, hogy a képregények sokkal többet adtak az évek során, hogy azt egyetlen filmmel vissza lehetne hozni. Nézzétek csak meg az egyes sorozatok első részeit. Én spec. az X-Men első részeivel voltam úgy, hogy "Jézusom! Ha nem tudnám, hogy mi lett belőle, akkor az életben többet nem olvasnék X-Ment." És bocs, ha ezzel valakinek a lelkébe tapostam, de tényleg ez az igazság. Mai szemmel nézve nekem azok a részek olyan SEMMILYENEK.

Úgy kellene nézni ezeket a filmeket szerintem, ahogy a Gyűrűk Urát is KELLENE mindenkinek, főleg azoknak, akik fanyalognak, hogy miért nem olyan, mint a könyv. Fogjátok fel úgy, mint egy mítoszt. Van Gyűrűk Ura mítosz, Pókember mítosz, Punisher mítosz. És vannak a képregények, amik a mítosz egy változatát, egy bizonyos mesélő szemszögéből meséli el. És van a film, amiben a mítoszt egy másik mesélő meséli el. És ahogy az a mítoszokkal már csak lenni szokott, minden mesélő hozzátesz egy picit, színez a történeten a saját szájíze szerint és kihagy részeket, ami neki nem tetszenek.

Attól, hogy az ember megnézi a King Arthurt, megnézi a Gyalog Galoppot és megnézi a Sean Connery-Richard Gere-féle Az utolsó lovagot, attól még mindenkinek megvan a saját Artúr mítosza, de ez nem jelenti azt, hogy a többi meséle rosszul tudja, csak arról van szó, hogy bizonyos eseményeknél ők mást tartottak fontosnak vagy máshogy volt kedvük elmesélni.

Ja és a Lidércnyomást sajnos még nem láttam, de meg fogom nézni, ha hozzájutok.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #21 Dátum: 2004. Szeptember 14., 13:23:46 »
Idézet
De ha már a képregényadaptációknál tartunk nekem az egyik favorit a ROCKETEER. nem tudom emlékszik e még rá valaki. Nagyon bejön. Vicces, színes mint egy képregény, nem nyújt nagy világot megváltó eszméket, de szórakoztat.
Az a legeslegjobb.

Ha már Tim Burton akkor már inkább a Batman és az álmosvölgy.  :fanboy:

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #20 Dátum: 2004. Szeptember 14., 12:12:55 »
Idézet
pl. amikor a végjátéknál megmenti Mary Jane-t...amikor süllyed a kóceráj, és elhintáznak...szóval pont ez a baj...akkor végül is "talajszintről" lövi ki a hálót, szóval ott nem igazán értem, hogy hogyan nyomhatja csak simán azt a félkaros hintázást...szerintem helyénvalóbb lett volna, hogyha a számomra abszolút favorit figurát - amikor 2 kézre fogja a hálót, és behúzza a lábai közé, mintegy lendületet véve - dobja be (közben meg Mary Jane a nyakában lóg vagy épp hagyja megfulladni...úgyis Gwen rulez  )...oké...most kicsit szőrszálhasogatok, de engem zavart, hogy néha elég logikátlan módon hintázott...ha nagyobb lett volna a mozivászon, mindenki láthatta volna, hogy igazából nincs is ott semmi, amin megtapadhatna az a háló..
Szerintem annál a résznél a darukra lőtte, 1ébként én sem értem hogy tud 1 kézzel hintázni:D
Na mind1.
Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak
DD, HULK, Punisher és bár szerintem egyiksem volt rossz, de ahoz képest hogy mennyire reklámozzák mekkora siker mind1ik odakinn comics-ban.
Kihozhatnának belőlük többet....the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #19 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:55:42 »
Sziasztok

Nekem csak egy gondolm van az Én robottal. Nem a regényről szól...nem tudom ki olvasta de hogy ennek vajmi kevés köze van a regényhez az biztos.

Egy átlagos akciófilmnek tartom, amit megpróbáltak eladni egy jól csengő címmel.

Mert valljuk meg sem látványban sem történetben nem nyújt túl sokat.

Látvány: pl az autós részek. Mintha matchbox-ok rohangálnának mindenhol. Nincs súly, tömege a járműveknek. Nem érzed hogy ottvannak. Irreálisan mozognak, nem valós a térbeli elmozdulásuk. Kicsit súlytalan az egész.

És a filmesek azt várták, hogy néhány ugráló robottól, hanyatt esem. hát nem. Ez sajnos legalább 5 - 6 éves technika amivel dolgoznak, és nem azért mert nincs pénzük az újabbra, hanem mert egyszerűbb a már meglévő sablonokat, programokat, mátrixokat alkalmazni, kevesebb ötlet és gondolat kell hozzá, könnyebb pénzt csinálni.

Szóval nekem nem tetszett a film, egy középkategóriás akció-sci-finek tartom. Will Smith is csak lézeng a vásznon, ez a zsaruszerep már lejárt egy ideje...

De ha már a képregényadaptációknál tartunk nekem az egyik favorit a ROCKETEER. nem tudom emlékszik e még rá valaki. Nagyon bejön. Vicces, színes mint egy képregény, nem nyújt nagy világot megváltó eszméket, de szórakoztat.

Aztán a JUDGE DREDD. Szerintem nem találhattak volna jobb szereplőt, mint Stallone. (Még az álla is stimmel:) )

Ami viszont nagyon , de nagyon nagy csalódás volt az a MEGTORLÓ. Öcsémmel már évek óta nagy rajongók vagyunk, és alig vártuk a filmet...Aztán nyálcsorgatva vetettük magunkat a képernyő elé..haha jön a pusztítás, vér akció, kegyetlenség (mert hát mit is várjunk egy megtorló filmtől? nem kellett volna mást csinálni csak egy akciófilmet) Aztán eltelt az első húsz perc...jó jó, bizotsan csak bemutatja a szereplőket, hosszú a film, nem baj ha ki vannak dolgozba a karakterek .... eltelt egy óra ....na most... most már biztosan bosszút áll mindenkin, kegyetlen mód:D .....aztán eltelt másfél óra... öcsémet felráztam a fotelban álmából hozzon má' egy üdítőt ... és az utolsó tíz percben megöl kb 6 embert   Erős felindulásból először csak ültünk. Biztosan jó filmet láttunk....

Sajnos igen..A marvel újabb baklövése, ami persze becsalogatja az óvatlan mozinézőt a moziba, és biztos hogy lesz folytatása, mert a Marvel olyan...de én nem hiszem hogy megnézem:(  sajnos ennél még a Hulk is jobb, pedig gumiemberben ilyen pocsékot még nem láttam.

Na ez a hozzászólás eléggé kritikus lett, lehet hogy most sokan fogtok fikázni, de senkit nem akarok bántani, csak a véleményem írtam le...(Azért megtorló képregény  :fanboy: )

Nem elérhető szam

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 398
 • Karma: +0/-0
  • http://szam42.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #18 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:36:45 »
Ha ez így megy tovább, Micho felkéri Mann-t moderátornak...

Nem elérhető Blixxxa

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 312
 • Karma: +0/-0
  • http://-
Re:Filmek, zenék
« Válasz #17 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:34:49 »
Na ugye!
 :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:    :fanboy:  :fanboy:    :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető szam

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 398
 • Karma: +0/-0
  • http://szam42.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #16 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:32:32 »
Idézet
Ha már Tim Burton - KARÁCSONYI LIDÉRCNYOMÁS
:fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:
:fanboy:

Nem elérhető Blixxxa

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 312
 • Karma: +0/-0
  • http://-
Re:Filmek, zenék
« Válasz #15 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:30:34 »
Amúgy látta valaki? Mármint a Karácsonyi lidércnyomást. Az egyik személyes kedvencem. Hihetelenül jó kis film. És a zenéje...

Killjoy! Ezt nézd meg mindenképp! Meg mindenki.
« Utoljára szerkesztve: 2004. Szeptember 14., 11:32:54 írta Blixxxa »
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető szam

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 398
 • Karma: +0/-0
  • http://szam42.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #14 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:29:57 »
Ja...nem rossz az Én, a robot...bár némileg hasonló érzésem volt vele kapcsolatban, mint a Felejtés bérével kapcsiban...jól indul, megminden, de a végét elhálivúdizálják...nem maradhat el a fegyverropogás...az a biztos....ja...meg elég triviális a megoldás...amikor meg kiderül, ki a hunyó, elő a stukkert, azt' hadd szóljon...de gondolatokban télleg nincs hiány...plussz van néhány jó poén (Converse csuka), és hála az égnek...SPOILER nem jönnek össze a végén...mármint a csajjal Smitt Vilmos...nem a robottal...bár azt megnéztem volna...

Nem elérhető Blixxxa

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 312
 • Karma: +0/-0
  • http://-
Re:Filmek, zenék
« Válasz #13 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:28:38 »
Ha már Tim Burton - KARÁCSONYI LIDÉRCNYOMÁS
:fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető killjoy

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 349
 • Karma: +0/-0
  • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #12 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:21:51 »
Na akkor én is ajánlok két filmet: Az egyik Will Smith pörgős akciója a jövőben, az Én, a robot. Baromi látványos, igazi sci-fi akció és néhol még nagybetű GONDOLATOK is felmerülnek a filmben, ami halivúdban annyira nem megszokott.

A másik pedig az utóbbi idők szerintem egyik legnagyszerűbb filmje, Tim Burton rendezésében, a Nagy hal. Igazi szívet melengető modern mese. A hétvégén még a lányomnak is meg fogom mutatni, mert ez tényleg egy olyan film, amit 0-tól 100 éves korig mindenki örömmel nézhet meg. Édes-keserű történet egy apáról és a a fiáról, és kettőjük egymásra találásáról. ZSENIÁLIS!!!
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető szam

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 398
 • Karma: +0/-0
  • http://szam42.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #11 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:17:09 »
Télleg...hálóhintázás...majd elfelejtettem...pont itt van az egyik gázos rész szerintem. Néha nekem nem egészen tiszta, hogy hogyan tud úgy hintázni, mint ahogy a filmben teszi...pl. amikor a végjátéknál megmenti Mary Jane-t...amikor süllyed a kóceráj, és elhintáznak...szóval pont ez a baj...akkor végül is "talajszintről" lövi ki a hálót, szóval ott nem igazán értem, hogy hogyan nyomhatja csak simán azt a félkaros hintázást...szerintem helyénvalóbb lett volna, hogyha a számomra abszolút favorit figurát - amikor 2 kézre fogja a hálót, és behúzza a lábai közé, mintegy lendületet véve - dobja be (közben meg Mary Jane a nyakában lóg vagy épp hagyja megfulladni...úgyis Gwen rulez  )...oké...most kicsit szőrszálhasogatok, de engem zavart, hogy néha elég logikátlan módon hintázott...ha nagyobb lett volna a mozivászon, mindenki láthatta volna, hogy igazából nincs is ott semmi, amin megtapadhatna az a háló..

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #10 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:08:58 »
Ja, és én is gépen láttam a Hellboy-t és szerintem iszonyat jó volt.
Talán moziban is megnézem(azér talán mer minek fizessek mikor itthon is +nézhetem)...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #9 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:07:05 »
Jó-jó jól + volt csinálva (bár 200 valahány millából kicsit többet is ki lehetett volna hozni   )
Egyébként nekem ezekben a póki filmekben a hálóhintázás a csúcs, a többi annyira nem is izgat.Ha már láttam 2-3szor a filmet teljesen utána szinte csak az akciókat és a hálóhintákat nézem +.
De félreértés neessék. Imádom a póki filmeket.
Csak szerintem nem a legjobb comics adaptációk....the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető szam

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 398
 • Karma: +0/-0
  • http://szam42.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #8 Dátum: 2004. Szeptember 14., 11:02:57 »
Hmmm...csak hogy legyen egy ellenvélemény...én mondjuk abszolúte nem ismerem a Hellboy comicot, és a film sem teccett...mondjuk én számítógépen láttam, de adok még neki egy esélyt a moziban is...részletesebb véleményt az után írok...
Porthos...mi az, hogy a hálóhintás + küzdős részeken kívül nem sok jó van benne? Van magánéleti válság, romantika, a szereplők is elég kidolgozottak szerintem...nekem igazából csak az a rész nem teccett, ahol May néni pakol, és közben magyaráz Peternek, hogy így meg úgy a hősök...az nagyon szájbarágós...ja...meg a végén Mary Jane vallomása is kicsit csöpögős...de nem gáz szerintem...
Sóval szvsz a Spiné nem csak a képregényfilmek között király, hanem általában is egy JÓ film.

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #7 Dátum: 2004. Szeptember 14., 09:29:30 »
Én már elég rég láttam a Hellboy filmet (ezzel nem lefitymálni akarok bárkit hogy ,,hú bazeg én elöbb láttam én vagyok a fasza gyere" , csak már nem emléxem mindenre:D)
Na szal: szerintem is az 1ik legjobb comics adaptáció.Nincs nekem semmi bajom a pókival, de a hálóhintás, és a küzdős részeken kívül nem sok jó van benne.
(Legalábbis ez az én véleményem, de attól még szeretem a póki filmeket)
Egyébként azt nem tudom hogy Pearlman Hellboy rajongó e de a rendező Guilermo  delToro (vagy vmi ilyesmi nevü) ő nagy Hellboy rajongó.
Egyébként Pearlman-t nagyon eltalálták, főleg azér mer mikor még nem volt + a főszereplő a Hellboy arcáról készült első mintákat + maszkokat egy Pearlman fejéről készült szoborral csinálták:magyarul az ő fejéhez tervezték :fanboy:
Egyébként épphogy hozott annyit hogy legyen egy folytatás:2006
Nem minden comics adaptáció hozott sokat (pl.:DareDevil bár szerintem az is állati jó) de mind hozott annyit épphogy hogy legyen egy folytatása.
Amig ennyi őrül comics rajongó van, mindig elfogy annyi mozijegy amiből kijön egy második rész
« Utoljára szerkesztve: 2004. Szeptember 14., 09:30:12 írta Porthos »...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Troll

 • HálóZsák tag
 • Vader nagyúr
 • *
 • Hozzászólások: 1289
 • Karma: +1/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #6 Dátum: 2004. Szeptember 13., 22:23:49 »
Nem tudom, hogy kinek jutott eszébe Pearlman a főszerepre, de valóban illik rá a szerep. Szerintem jól hozta a figurát , és úgy hallottam, hogy ő is rajongója a Hellboy képregényeknek. Ja és jó, hogy nem veszik túl komolyan magukat. Kár hogy nem hozott elég pénzt egy folytatáshoz...

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #5 Dátum: 2004. Szeptember 13., 21:56:44 »
Sziasztok.

Ma láttam a Hellboy-t filmen. Nagyon tetszett. ajánlom mindenkinek. Anélkül hogy lelőnék bármit is a filmből, mert hát az nem lenne túl etikus, szerintem jelenleg ez az egyik legjobb képregény adaptáció. Nem akartak számítógépes csodát létrehozni, mint pókember, sajnos, (ezzel nem akarom bántani a pók rajongókat, személyes vélemény, és tudvalevőleg én is pókrajongó vagok) de sajnos a pókember nagoyn gyengusra sikeredett látványilag. A Hellboy viszont nem. Bábútechnika ötvözve egy kis számítógépes látvánnyal. a történet pörgős, nem döcögő, bár van néhány pillanat amikor leül, de ez elhanyagolható. a karakterek sokrétűek, nincsenek igazi határok jó és rossz között, ami még érdekesebbé teszi a jellemüket. a főszereplő jellemrajza kiváló, sajnos megint csak szegény pókkal tudok jönni, nem úgy mint az állandóan siránkozóra sikeredett peter-é.
Szóval ajánlani tudom mindenkinek aki szereti Hellboy-t, és annak is aki eddig nem ismerte. a film a képregény ismerete nélkül is remek szórakozás lehet bárkinek, kellő feszültséggel teli, akciódús, de nem akcióközpontú. A készítők ha nem is teljesen de nagyrészben eltalálták az egyensúlyt a látvány és a jellemrajz megjelenítése között.

Nem elérhető VTomi

 • Spawn
 • ****
 • Hozzászólások: 639
 • Karma: +0/-0
  • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4 Dátum: 2004. Szeptember 13., 15:57:48 »
Játszottam a Silent Hill 2-vel, tök para meg minden, de szerintem akkor már inkább Aliens vs Predator 2 emberrel!

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3 Dátum: 2004. Szeptember 13., 15:21:32 »
Ha nem is az első hozzászólás, de Silent Hill forever!!!

Nem elérhető VTomi

 • Spawn
 • ****
 • Hozzászólások: 639
 • Karma: +0/-0
  • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2 Dátum: 2004. Szeptember 12., 22:14:17 »
Tök jó, ez az első beszólás a témában, tehát ezt mindenki megnézi.  B) Akkor ünnepélyesen kihasználnám az alkalmat arra, hogy ha valaki nem hallott volna a Legacy Of Kain játékokról, akkor megtekinthesse a hivatalos oldalt.

Legacy Of Kain - Defiance

Ha nem is játszátok végig, legalább nézzétek meg a site-ot.