Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1931176 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #1845 Dátum: 2006. November 28., 21:41:12 »
Ezért várom a folytatást. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége. A Lost-nál az az érdekes, hogy minden résznél azt várod, hogy na most, na most. És akkor egy kicsit kapsz belőle. Ebben rejlik szerintem a sorozat sikere.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #1844 Dátum: 2006. November 28., 21:39:47 »
Az pedig nem jó, ha gyenge, mert akkor leveszik a műsorról, és nem folytatják amcsiországban. Így is azzal van gondjuk, hogy az ugyanakkor kezdődő, de más csatorna által sugárzott Gyilkos Elméket többen nézik, mint a Lost-ot. Azért reméljük a legjobbakat, és folytatják, max. bevetnek valami órjási dobást, amivel visszacsalogadhatják a nézőket. De akkor meg ugyebár a Gyilkos Elmék kerül veszélybe (nemmintha nézném), de biztos sokakat érdekel az is.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1843 Dátum: 2006. November 28., 21:33:41 »
A Lost 3.szezon félévadzárója gyenge lett szerintem. vége lett a résznek elnyomtam egy ásítást aztán megnéztem a Heroes-t mer az fasza

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1842 Dátum: 2006. November 28., 21:21:42 »
Ha lesz olyan jó mint a második (bár abban azért voltak gyenge részek is), akkor biztosan megnézem. Addig meg várok majd a LOST-ra  .

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #1841 Dátum: 2006. November 28., 21:19:38 »
Fürész 3 : 100%
oda baszósan oda baszós

ajánlom mindenkinek
kötelező jelleggel

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1840 Dátum: 2006. November 28., 20:04:44 »
Pepo: szerintem a halálnemek épphogy kicsit fantáziátlanok lettek. nekem a sztori bejött. érdekesen tettek pontot a rész végére. kalózkodás...    bíró úr kérem én ártatlan vagyok...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1839 Dátum: 2006. November 28., 18:27:12 »
Ezt a cikket nem olvastam. Annyira nem vagyok profi angolból.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1838 Dátum: 2006. November 28., 18:16:56 »
Megnéztem, gyakorlatilag összegyűjtenek minden létező infót a filmekről, legyenek azok hivatalosak, félhivatalosak, pletykák vagy totál kacsák. De a Black Panthernél is az van, hogy
Idézet
Blade star Wesley Snipes wants to produce another Marvel movie and is rumored that his company has purchased the rights to Black Panther. No official announcement has been made, and currently Snipes is eluding the authorities on a tax fraud warrant.
"A Penge sztárja, Wesley Snipes egy újabb Marvel-filmet szeretne forgatni, állítólag a cége megvette a Fekete Párduc filmes jogait. Semmiféle hivatalos közleményt nem adtak ki, és Snipes jelenleg kerüli a hatóságokat egy adócsalási ügy folytán."
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1837 Dátum: 2006. November 28., 17:37:19 »
Hollywoodban már csak így mennek a dolgok. Egyik pillanatról a másikra döntenek egy-egy produkció sorsáról.   De ha gondolod nézd meg az oldalt: ComicBookMovie.
Vannak rajta érdekes dolgok.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1836 Dátum: 2006. November 28., 17:32:19 »
Nem tudom, miért állították be tényként, mikor az a film még csak pár ember fejében létezik... Snipes egyszer elmondta, hogy szeretné eljátszani T'Challát (belejött Penge után a képregényesdibe), de az a film tudtommal még annyira sincs elkezdve, mint a Namor. Meg előtte ússza meg a börtönt...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1835 Dátum: 2006. November 28., 17:22:25 »
Idézet
Wolverine meg előbb jelenik meg, mint pár elsőnek felsorolt film
Hát igen. Nem időrendi sorrendben írtam be őket, mert ahonnan kimásoltam őket, ott nem volt feltüntetve a megjelenés dátuma. Viszont Snipes ott már tényként volt beállítva a Fekete Párduc címszerepére.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 28., 17:22:48 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1834 Dátum: 2006. November 28., 17:17:11 »
Idézet
Valamint előkészületben van:
Nick Fury (2008), Black Panther (Főszerepben Wesley Snipes), Avengers, Wolverine, Batman 6, Constantine 2, Punisher 2, Deathlok, Thor, Silver Surfer
Wesley Snipes csak pletykaszinten van a Fekete Párduccal kapcsolatban (szeretnéa  szerepet, a producerek is szeretnék, az IRS meg szeretné megtudni, hogy miért nem fizetett be pármillió dolcsit adónak...), a Thor-film is inkább csak pletyka, akárcsak az Avengers, a Wolverine meg előbb jelenik meg, mint pár elsőnek felsorolt film. A Silver Surfer meg tudtommal az F4 2 fogadtatásától függ.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1833 Dátum: 2006. November 28., 17:01:09 »
Mostanában úgy is dömping van a képregényes filmekből ezért összeállítottam, hogy melyek azok a filmek amelyek a közeljövőben lesznek a mozikban. Tehát itt van egy kis képregény-film infó: (A Pókember 3, Transformers, Ghost Rider filmekről nem írok mert azokat már úgyis gőzerővel reklámozzák)

-Fantasztikus Négyes 2 (amerikai bemutató: 2007 június 15.)
-Namor (Sub-Mariner) Amerikai bemutató: 2007. Pontos dátum még nincs és a szereplőkről sem lehet még tudni.
-Hulk 2 (amerikai bemutató: 2008 Június 27.)
-Iron Man (Amerikai bemutató: 2008 Május 2. Robert Downey Jr. játsza Tony Stark-ot és Terrence Howard lesz Jim Rhodes vagyis a War Machine. Jon Favreau rendezi a filmet.)
-Tini Ninja Teknőcök (Amerikai bemutató: 2007 Március 30. Bővebb információ még nincs.)

Valamint előkészületben van:
-Nick Fury (2008)
-Black Panther (Főszerepben Wesley Snipes)
-Avengers
-Wolverine
-Batman 6
-Constantine 2
-Punisher 2
-Deathlok
-Thor
-Silver Surfer

A nagyon távoli jövőben pedig a tervek között szerepel a Pókember 4, és az X-Men 4 is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 28., 17:13:26 írta Sepi »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1832 Dátum: 2006. November 28., 07:53:03 »
Idézetet írta: avman
bazz, a who am i-t egyszer mindenkinek meg kell hallgatni, hótt félkómásan egy héven valamikor sötétedés után. a conga fury-t meg másnap hajnalban, ugyanott.

Az biztos, hogy ezek nagyon kemény zenék. Nekem inkább a Conga Fury jön be nagyon. Még a Mortal Kombat 2-ben figyeltem fel rá, mert már abban is benne volt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1831 Dátum: 2006. November 27., 22:24:24 »
Hmmm...hazánkban már bemutatták? Vagy kalózkodunk?  
Én pont olyanokat olvastam, hogy a történet a közelébe sem ér az eddigi csavaros dolgoknak, inkább a halálnemekre fektették a hangsúlyt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1830 Dátum: 2006. November 27., 20:55:46 »
Fűrész 3: érdekes. egész jó a történet, bár a mostani halálnemek kicsit gyengébbek voltak mint eddig. de méltó lezárása a trilógiának. a vége meg jól pontot tett az egész végére. 10/9 szerintem.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1829 Dátum: 2006. November 26., 15:49:02 »
bazz, a who am i-t egyszer mindenkinek meg kell hallgatni, hótt félkómásan egy héven valamikor sötétedés után. a conga fury-t meg másnap hajnalban, ugyanott.
I'll be back... soon...

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1828 Dátum: 2006. November 26., 15:19:11 »
Na és még az animatrix zenéje is odaüt...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1827 Dátum: 2006. November 26., 14:32:38 »
Idézetet írta: avman
ellenben az animátrix nagyrészt valami kurva jó lett. amit nem a japik csináltak benne, az nem akart másnak látszani, mint ami: kőkemény, de populáris sci-fi. amit meg Shinichiro Watabene meg a többi japán múvelt benne, az leiskolázta a 3 mátrix mozifilmet. pedig Watabene egyik sztoriját szintén a W. fivérek adták.
Igen-igen. A japánok nagyon otthon vannak ebben a témában.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1826 Dátum: 2006. November 26., 14:25:44 »
Idézetet írta: talgaby
Végülis, ha ennyire konzervatívan nézed a műfajt, akkor megértem, hogy miért nem tetszik. Az érveid jogosak és érthetőek. Csak, mint mondtam, egy teljesen nyugati élőszereplős filmnél akkor se nagyon fognak ennél továbbmenni. Az általad említett kritériumoknak akkor inkább már az Animátrix Új Reneszánsz c. 2 részes története felel meg, annak is főképp az eleje, a háború kirobbanásának okai (bár az se teljesen).
ellenben az animátrix nagyrészt valami kurva jó lett. amit nem a japik csináltak benne, az nem akart másnak látszani, mint ami: kőkemény, de populáris sci-fi. amit meg Shinichiro Watabene meg a többi japán múvelt benne, az leiskolázta a 3 mátrix mozifilmet. pedig Watabene egyik sztoriját szintén a W. fivérek adták.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 26., 14:29:27 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1825 Dátum: 2006. November 26., 11:37:10 »
Végülis, ha ennyire konzervatívan nézed a műfajt, akkor megértem, hogy miért nem tetszik. Az érveid jogosak és érthetőek. Csak, mint mondtam, egy teljesen nyugati élőszereplős filmnél akkor se nagyon fognak ennél továbbmenni. Az általad említett kritériumoknak akkor inkább már az Animátrix Új Reneszánsz c. 2 részes története felel meg, annak is főképp az eleje, a háború kirobbanásának okai (bár az se teljesen).

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1824 Dátum: 2006. November 26., 11:27:31 »
a Mátrix volt az, ami az utóbbi években legjobban megközelítette ezt a fogalmat, és ennél jobban nyugati film szerintem nem is fogja. A Mátrixot többnyire cyberpunkkként szokás emlegetni és én is hajlandó vagyok ebbe sorolni.
a mátrix a közelében sem járt az alap vagy klasszikus cyberpunk fogalmához (vagy archetípusához). inkább cy-fi -nak nevezném, ha címkéket akarnék osztogatni. az én romantikus konzervatív felfogásomban a cybertér és az MI megjelenése nem egyenlő a cyberpunkkal, melynek 3 kőkemény alappilére (szentháromsága) a posztindusztrializmus, a poszthumanizmus és a posztnacionalizmus.  bár a dehumanizáció, mint elidegenítő tényező bőven jelen van, és nem csak azzal a közhellyel, hogy gépek irányítanak. nemzetek sincsenek már. de akkor is inkább egy posztapokaliptikus sci-fi némi antiutópiával fűszerezve, valami asimovi robotizáción elindulva (ezen a vonalon a teminátort is cp-nek lehetne nevezni, pedig nem az), ami felvesz egy kelléktárat, de az egész nem más, mint egy felszínes skicc.
számomra a cyberpunk egy antiutópisztikus, lerohadt, koszlott, agyonszennyezett kapitalista világ a maga rothadó fogyasztói társadalmával, idióta középréteggel, cápaszemléletű céges vezetőkkel. egy nagyvárosi dzsungel, ahol hús-vér, elidegenedett konzolcowboyok és utcai szamurájok céges és kormányzati ügynökökkel, bérgyilkosokkal bóklásznak látszat- és árnyékkormányok, zaibatsuk szolgálatában. olyan érdekellentétek feszülnek egymásnak mind a virtuális, mind a valódi térben, melyeket egyzserű földi halandó már régen nem ért és nem lát át. az alap gibsoni cp. de a mátrix a nem alap megközelítésbe is csak erőteljes, elnéző tuszkolással fér bele.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 26., 11:33:35 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1823 Dátum: 2006. November 26., 11:08:38 »
A 2.-3. résznél egyetértek ezzel a kritikával, de az elsőnél nem. A folytatásokból is inkább maradok annál, hogy a legvégét szúrták el eléggé.
Az első rész valóban jó volt, viszont a folytatásnál osztom a véleményeteket. A végén ez a messiás-effektus elvette az ember szájából a jó ízt, ha szabad ilyen hasonlattal élnem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1822 Dátum: 2006. November 26., 09:03:45 »
Idézet
nem minden film szájberpánk, amelyben felizzik a szájbertér hideg virtuális fénye.
Ezzel egyetértek, de a Mátrix volt az, ami az utóbbi években legjobban megközelítette ezt a fogalmat, és ennél jobban nyugati film szerintem nem is fogja. Hogy egyes műfajokba mi tartozik, az általában egyénfüggő, hogy ő mit hajlandó odarakni. A Mátrixot többnyire cyberpunkkként szokás emlegetni és én is hajlandó vagyok ebbe sorolni.
Idézet
a mátrix önnön maga hájpjába fúló katyvasz.
A 2.-3. résznél egyetértek ezzel a kritikával, de az elsőnél nem. A folytatásokból is inkább maradok annál, hogy a legvégét szúrták el eléggé.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1821 Dátum: 2006. November 25., 23:15:55 »
A Mátrix sikere annak köszönhető, hogy Larry és Andy Wachowski felismerték, a közönség ismét képes lenne befogadni egy kőkemény cyberpunk-stílusú filmet, amire a Johnny Mnemnomic óta nem volt példa Hollywoodban. (...) Maszlagnak nem nevezném, mert az első-második (főleg a második) részben elég kemény filozofálgatás volt, ezt nagyon ügyesen sikerült átvenni a japánoktól. Pont ez fogott meg igazán azokban a részekben és ennek hiánya miatt nem tetszik a Forradalmak.
nem minden film szájberpánk, amelyben felizzik a szájbertér hideg virtuális fénye. a J.M. az volt. bukás is lett (nem is érdemtelenül), és talán örökre elvette hálivúd kedvét, hogy megpróbáljon valódi cp-t filmre vinni. pedig a forgatókönyvet saját novellájából maga Gibson írta. ki mit szúrt el? ki tudja. hálistennek keleten azért születtek, születnek próbálkozások.
és jól mondád, filozofálgatás, nem filozófia. azért mert előkaparnak névmegfeleléseket és mitológiai párhuzamokat (divatos szóval élve akár mémeknek is nevezhetnénk a megfelelőségeket), mert kiforgatják az idea- tant, valamint előkaparják a baudrillardi szimulakrumot, a fából vaskarikát (najó, ezen mondjuk el lehet csámcsogni jól, mert az alapfelvetés már a gits-ben is helyet kap meg a blade runnerben). az egészet kicsit nyakonöntik valami keleti miszticizmust árasztó zen-buddhista izével (mátrix avagy motorápolás művészete) és a posztmodernitás alappillérével, az intertextualitással (jobban mondva annak képi megfelelősjével).
a mátrix leginkább egy olyan randira hasonlított, amikor megismersz egy kedves, helyes lányt. kicsit sztereotíp szőke, de az élet ugye remény... (ez az első rész), aztán jön az első randi (második rész) és kiderül az, amit egyébként is sejtettél, hogy egy sekélyes, sznob, közhelyekben gondolkodó nárcisztikus p*csa. a mátrix önnön maga hájpjába fúló katyvasz. ennyi erővel Bartha Zsoltra is ráadhatnánk egy sötét napszemüveget reverándával, átkeresztelhetnénk Salamonra, hogy aztán egy hátsó körívessel lassításban rúgja le Klaudia Sába fejét
I'll be back... soon...

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1820 Dátum: 2006. November 25., 21:35:26 »
Tulajképpen az egész úgy kezdődött, hogy egy Alien játékot akartak csinálni az id-s lányok. Csak rájöttek, hogy túl sokba kerülnének a jogdíjak, úgyhogy maradtak egy saját felépítésnél.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1819 Dátum: 2006. November 25., 21:02:10 »
Idézetet írta: Schmatzy
Én úgy vagok vele, hogyha eltekintek attól, hogy egy (kult)játék adaptációja, akkor egész tűrhető kis film. Az FPS-részt találtam benne erőltetettnek. És a Pinky-eredettörténet tényleg jó volt benne!
Persze Doom-adaptációként egy rakás kaki. Az elnevezéseken kívül nincs köze a játékhoz.
Az FPS-rész valóban nem volt valami jó választás a filmben. De ha mondjuk az egész film úgy lett volna megcsinálva lehet, hogy valami egészen jó is kisülhetett volna belőle. De ezt úgysem tudjuk meg soha.
Nekem az a bajom a Doom-al, hogy ha alaposan megnézzük, rájövünk, hogy nagyon sok korábbi horror sci-fiből ollóztak össze bizonyos elemeket. Tehát nagyon kevés benne az eredeti ötlet. Elferdítve megtalálható benne egy kicsi a Bestiából, a Halálhajóból, az Alienből, stb.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1818 Dátum: 2006. November 25., 15:53:37 »
Iiiiiiigen erősen kilógna a többi közül, nem gondolod? Vagy egy külön "Így nem kell képregényt készíteni"-részlegbe?

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1817 Dátum: 2006. November 25., 15:49:32 »
Na akkor majd honosítom azt a csoda Doom képregényt a ComiX Artra, és akkor majd lehet szörnyűlködni!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1816 Dátum: 2006. November 25., 15:45:36 »
A 3. részhez azért volt köze: Mars, kutatóállomás, Impek, egy Hell Knight, Pinky(, the) Demon , az fps-rész (ami nekem tetszett, tisztára olyan volt, mint egy pörgősebb szakasz a III-ból, élőben), a BFG (aminek elmondták még az igazi nevét is, amit sokan nem is tudtak pl.)...