A From sorozatot nézi valaki? Nekem nagyon bejön, és remélem, kap majd második évadot is. Igaz, már csak egy rész van hátra az évadból, szóval, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz még benne.
@ turkia: Nekem a Space Jam is tetszett, de a Roger nyúl visz mindent, ha hibridről van szó. Az általad említett rajzfilmeket én is imádtam. Kacsamesék, Csipet-csapat és a Denver fel is volt véve videóra. Meg még egy tucat más rajzfilm is, pl. a Nils Holgersson, vagy a Kalán néni, amiről csak felnőtt koromban tudtam meg, hogy bizony, japán animék. Oké, a Nils csak félig, mert ő osztrák-japán koprodukció. De a Kalán néni echte japán, amit nálunk holland rajzfilmként adtak el. Meg még sok másról is kiderült, hogy japán, pl. a Mila a szupersztárról, vagy a sokak által imádott - én is imádom - Dragon Ballról is. Sok animét régen a tévé francia, német, meg holland rajzfilmként adott le, mivel ugye olyan szinkronból készültek. Vagy a fene tudja, miért. Mindegy, mert imádtuk őket. Én meg amúgy is szeretem az animéket. XD
A G.I.Joe-t is néztem lányként, szerettem, de sosem lett kedvenc. Nem azért, mert fiús, hanem egyszerűen nem tetszett annyira.