HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1990/2259) > >>

kaine:
Az Egy zsaru bőréért szerintem az egyik legjobb Delon film, nekem mindig nagyon tetszett. A nő is jó volt benne, bár lehet, hogy a tévéből most kihagyták a két teljesen meztelen jelenetét. Később Delon barátnője is lett és ő volt az eredeti Nikita is.

regnar:
Bezony... kivágták belőle az összes részt, amikor a villa beleállt szerencsétlen pszichomókus kezébe...Pedig Donald Pleasence azokban a jelenetekben is hatalmas  

FELHÍVÁS![/color]

Ma este az RTL Klubon 22:30-kor:

Néma Düh (Silent Rage) - Chuck Norris főszereplésével. Egy kevésbé ismert filmje, legalábbis eltörpül ismertsége a híresebb filmjei mellett. Ja és mellesleg Horror-akció! Szerintem rajongóknak igazi csemege. A film 1982-es. És nem fogjátok kitalálni, hogy Chuck, az ezerarcú karakterszínész*, milyen karaktert alakít      De, de. Igen. Rendőrt, pontosabban sheriff-et.

*bocsi Chuck, csak a poén kedvéért mondtam  

Punkológus:
Bud Spencert megvágták???  Tényleg nem lehet mélyebbre sülyedni, esetleg csak az olaszok szintjére, akik 16 karikásnak minősítették, mert a filmen túlzott erőszak látható. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

regnar:
Látom azért más is nézte a Delon filmet   . Hát igen, ezek még a klasszikus értelemben vett - sajnos ma már kivesző félben levő műfajt - a krimit képviselik. Ma már ezeket thrillernek hívják. A franciák nagyon tudták ezt a műfajt (mármint a krimit pl Lino Ventura, vagy éppen Delon filmjei).
Ha már itt tartunk hadd ajánljak egy filmet, szerintem érdemes megnézni:
Ma a DunaTV-n 19:30-kor a Huszár a tetőn c.  francia film. Franciaországban hatalmas közönségsiker lett, bár ez kevésbé befolyásolna, mert nekem enélkül is tetszik. Akinek van ideje és kedve érdemes megnézni.

Szinkron témában. Először is egy kis fanyar, és önirónát sem nélkülőző megállapítással élnék. - Mennyit változott a világ. Alig telt el 20 év, mióta az első VHS-en az utcába került filmet láthattam, és már azon fanyalgok, hogy gyenge a szinkron, annak ellenére, hogy akkor még csak unott hangú, alig érthető hangalámondás volt és akkor már attól is szinte audio-vizuális orgazmust értem el.    
No, de komolyra. Tény, hogy egy-egy jobban elterjedt, vagy híresebb filmnél a megszokott régi - kifejezetten jó minőségű - szinkron hiányozhat. Az első ilyen élményem a Desperado c. filmmel kapcsolatos, amelyet anno a mosóporos kettesen adtak. Még bennem éltek a magyar szinkron mondatai, és döbbenten kellett hallanom, hogy egy lapos párbeszédekre épülő dolgot csináltak belőle, mert van néhány szülő, aki ahelyett, hogy a gyerekét kiküldené a TV elől inkább elmegy a TV-hez, hogy vegyék ki a csúnya szavakat. Persze az nem számít neki, hogy Antonio megöl kb 50 embert, meg lefekszik a csajjal  
Általában eredeti hangon próbálom meg megnézni a filmeket, de van néhány magyar szinkron amelyeket soha nem cserélnék az eredeti hangra, mert az gyengébb!!     pl Vissza a jövőbe, Bud Spencer filmek (b*sszus a Különben dühbejövünket újraszinkronizálták   és jól megvágták... hát hova jutunk, ha már ezt is)

Sövényen témában. Micho örülök, hogy tetszett.   .  A hiperaktív mókus tényleg vicces volt, csak nekem azért nem annyira talán, mert ilyen volt már a Pirosszkában is. (Mármint hasonló hiperaktív állatka)  
Viszont azt most tudtam meg, hogy ez egy képregényből készült     és a teknős és mosómedve sok kalandot megélt már együtt.

Punkológus:

--- Idézet ---Profit mindenekfelett
--- Idézet vége ---
Nah ja, egyébként mosógép2 volt, negyedóránként reklámmal, csak hogy az ember élvezhesse az adás 30%-át kitevő filmet. Követeljük az állami televíziózás visszaállítását hétfői adásszünettel  
--- Idézet ---a hegylakó belső borítóján ez a másik film borija van.. szal ki lehet fordítani ha akarod.  ez már pofátlanság netovábbja, egy ilyen filmmel
--- Idézet vége ---
Hát ez tényleg mocsokság a javából és ezt úgy mondom, hogy én rühellem a Hegylakó 2-3-4-et...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése