HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Igen már én is utána olvastam. Együtt csinálták a kettőt... No, igen, ahol van pénz..
Galen:
Jövőre meg jön a következő része. Már leforgatták. Ez is divat manapság.
regnar:
Ma megnéztem a karib tenger kalózai második részét.
Legelőször is a döbbenet --- ERŐS SPOILER!!!!!!! CSAK HA TUDNI AKAROD A FILM VÉGÉT AKKOR OLVASD EL!!!!!!
A film úgy látszik trilógia lesz!! Ezen teljesen lehidaltam, azt hittem csak egy sima sequel lesz a dolog. De már akkor gyanúsnak kellett volna lennie, amikor az egyes karakterek csak simán megjelentek a vásznon, és erősen igényelte az első rész cselekéményszövésének ismeretét. Ezért ilyen komor és sötét a középső rész, mint általában a trilógiáknál.
SPOILER VÉGE
Amúgy kicsit jobb, mint közepes, a film végére értelmet nyer a kissé sötétebb hangulat és néhol zavaros történetszövés. Az akciót kevésnek éreztem, az első rész sokkal kalandfilmebb volt, itt sok volt a felesleges túlzás. Nem annyira szórakoztató, mint az első rész, de ez már csak így ebben a folytatásos műfajban - lásd spoiler - saját felelősségre.
a látvány nem rossz, monszterek az elsőben jobban tetszettek, de azért itt is van néhány "kellemes" karakter. Kicsit összecsapottnak tűnhet elsőre, meg kell vele barátkozni, bennem is még ülepednie kell a dolognak, mert elsőre talán kissé lehúznám...Nehéz róla írni, mert ha leírnám, hogy miért ilyen, akkor lelőném a lényeget, ezért most inkább kihagyom a "mélyebb" fejtegetést..
Nem rossz-nem rossz Főleg a vége ismeretében...
10/7
Spidáj:
PÓKEMBER 3 FILM BEMUTATÓ TRAILER
Képek:
Punkológus:
Ma este 22.05-kor Roger és Én by Michael Moore az M1-en, gondolom a fickót nem kell bemutatni Ez a legelső filmje
"A címben említett Roger nem más, mint Roger B. Smith, a világrangelső autóipari óriás, a General Motors elnök-vezérigazgatója. Az "én" pedig természetesen Michael Moore, a botrány-dokumentumfilmes, akinek feltett szándéka, hogy Roger kameravégre kerüljön. De a találkozó csak nem akar létrejönni, pedig Michaelnek lenne egy keresetlen kérdése: vajon az extraprofitot termelő General Motors miért záratja be a Flint városában lévő legrégibb gyárait, emberek tízezreit téve ezzel az utcára. Michael Moore erre keresi a választ lassan tönkremenő szülővárosával kapcsolatban, s ha Roger nem áll kötélnek, akad interjúalany bőven, aki nem rejti véka alá véleményét..."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése