HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1991/2259) > >>

Micho:
a Hegylakó dvd kiadásai is egy nagy rakás ***   ilyen 900 ft-os b-dvd-t gyártottak belőlük, szinte nulla extrával. nekem van egy olyan 2. részem, ami duplarétegű, és a másik oldalára nyomtak egy másik, gagyi filmet plusszba.. és a hegylakó belső borítóján ez a másik film borija van.. szal ki lehet fordítani ha akarod.    ez már pofátlanság netovábbja, egy ilyen filmmel  

Gabe:
Van egy tippem:

Szerintem olcsóbb volt megvenni újra az eredetit és újraszinkronizálni, mint a magyar szinkronos verziót beszerezni. Profit mindenekfelett     (gondolom a Retek klub, vagy a mosógép2 volt, a többi az rendesen adta volna le)

Punkológus:
a minap a hétvégén egy szörnyüségre akadtam a TV-t nézve, mégpedig a Hegylakó 1 részére. Hát borzalmas volt. Itt most sokan feksziszenhettek, ezért hozzáteszem, nekem is alapfilm, kötelező darab. De amit most láttam, abban újrafordították és újraszinkronizálták és hát emberek... valami borzalmas lett. A hang érzelme nem követi az arc érzelmét, a forditásból elveszett az a piciny költőiség, ami nagyszerüvé tette az eredetit. Körgennek a hangja el lett cseszve, eredetileg a volt benne valami felsőbbrendű gúny, most az újítások miatt inkább tűnt egy bunkó parasztnak, aki nagy karddal hadonászik. Könyörgöm miért... miért kell elbaszni egy dolgot, ami tökéletesen jó volt?

Schmatzy:
A nap filmes poénja!

Alain Delon film a tévében (Egy zsaru bőréért). Delon sebét egy csaj készül bekötözni. Épp hozzálát, mikor Delon felszisszen.
Csaj: - Te gyáva! Belmondo-nak ilyenkor egy arcizma se rebben!
Delon: - Csak ne példálózzunk itt Belmondo-val, jó?!

Micho:
szóval Túl a sövényen

a mozi előtt eszembe jutott regnar értékelése a filmről, de gyorsan elhessegettem
részemről rendben volt a film,  a rajzzal nem volt gondom, szerintem ugyanolyan szépen megcsinálták, mint a Madagaszkárt. a szereplők kifejezetten aranyosak voltak, szerintem ez fontos, egy ilyen animációnál. még a színészek mimikáját is felismerni véltem néha, de ezt lehet, csak bebeszélem így utólag, mert ugye tudtam, hogy pl. Stiklinek Bruce "holvanmáraDieHard4 " Willis kölcsönözte a hangját, és azért néztem direkt a fejeket  úgy

a történet elment egynek, a figurák mint mondtam, szeretnivalóak, néha Stiklivel, néha Vernével éreztem együtt  sok jó poén volt, és sok átlagos is persze, de én egészen beleéltem magam... tehát megkapták a felnőttek is a magukét, és biztos tetszhetett a gyerekeknek is, mert sok kacajt hallottam tőlük(bár néha biztos nem ugyanazon derültünk)  a csúcspont, mikor a mókus végül csak megitta a kólát, és akkora hatással volt rá a koffein, hogy jócskán felturbózott tőle, pedig előtte is fürge volt... bírtam, ahogy szemléltették, hogy milyen gyors: először a világűrben mutatták a Földet, ahogy belassul, és aztán a mókus meg mint az egyik reklámban, csak úgy kényelmesen sétafikált a színen  (ez pl. a gyerekeknek biztos nem jött le, miért van így). szóval én csak ajánlani tudom, jó kikapcsolódás, és dvd-n is biztos megveszem  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése