HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1985/2259) > >>

Micho:
a Karib-tenger kalózai 2 végén állítólag van egy slusszpoén, mármint a feliratok után. látta valaki?  
sajnos én nem tudtam róla, mikor megnéztük, és nem vártuk ki

kaine:
Én is láttam tegnap és nekem kicsit csalódás volt. Szerintem jobb volt az előző rész. Voltak benne jó poénok és jó jelenetek, de összességében kicsit hosszúnak tűnt és olyan hirtelen lett vége, mintha elvágták volna (és tényleg). Nekem egy jó szombat délutáni Disney tévéfilm volt, nem sokkal több.
De ezzel együtt is Depp miatt tetszett.
75%

Micho:
Karib-tenger Kalózai - Dead Man's Chest (nem emléxem a magyar címre, valami kincs)

na minál hamarabb megnéztük a filmet, mert alig vártam, hogy leleplezzem magam előtt regnar baromi nagy spoilerjét  aztán elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy erről már tudtam... miszerint trilógiát forgatnak, és egymás után leforgatják a 2-3-at... nem tudom honnan volt az info, nem merek rá megesküdni, de mintha még a special dvd kiadáson is említették volna

nekem is tetszett a film, Depp tök jól formálta meg ismét Sparrow-t, azzal a félcédulás mozgáskultúrával együtt  regnar kevesellte az akciót, én inkább azt mondanám, hogy a tömegjelenetek hiányoztak, mint az első részben az a sok szereplő, katona, szellemkalóz, stb... szellemkalózok most is vannak, igaz kevesebben... úgy tűnt, másra kellett a CGI-re szánt pénz... és az sztem baromi jól meglett csinálva   végre egy vérbeli, bazinagy tintahal, pont, mintha egy ódon kalózlegenda lapjairól lépett volna le, szépen aprította a hajókat, embereket, stb... nagyon látványos volt a vásznon.
akkor még nagyon tetszett a Bolygó Hollandi kapitányának a maszkja, szinte élt   és messziről tényleg szakállnak látszott, gondolom ezt a hatást akarták elérni
ja, és ismét poénhegyeket láthatunk, akadt persze átlagos köztük, de jórészén nagyokat lehet kacagni... ajánlom a filmet!

8/10

kaine:

--- Idézet ---te minden 20-ad rangú szereplőt megjegyzel a filmekből?  
na de komolyan, te mit szóltál ehhez a filmhez?
--- Idézet vége ---
Hogy lehetne elfelejteni egy MOS DEF nevezetű egyént?  

Még nem láttam. De én se kerülhetem el a sorsomat, a hölgyikém nagy Bruce-os.    

Woo-tól megvan az egyik első filmje, a Halál Keze. Az egyik főszerepben Jackie Chan és ez az egyik ritka alkalom (a 3-ból), amikor meg is hal a filmben.

regnar:
Hát igen Woo akciózseni. MI2-t odavágta rendesen nem beszélve a Face/off-ról. A régebbi filmjei is nagyon bejöttek, a legelső amit tőle láttam az a Hard Target (tökéletes célpont) van Damme-mal. (szerintem ez van damme egyik legjobb filmje). Utána kezdtem el figyelgetni a munkáit, a régebbiek közül a Hard Boiled (fegyverek istene) ami bejön, sajnos sok filmjéhez a távolkeleti időből nem nagyon lehet hozáférni.  

Igen a galambok elmaradhatatlanok a filmjeiből - természetesen kilassítva.

A harmadik Die hard film a Halálos fegyver filmek (húú azok is milyen jók) vonalán indul el, pontosabban azt az evolóciós létrát járta meg. A klasszikus "buddy" filmek legszebb mozzanatait sikerült beleszőni, de nem érezzük másolásnak.
 Nekem a második rész néhol kissé vontatott, persze ezt csak zárójelben és halkan jegyzem meg, így is kellően kemény, viszont a humor teljesen eltűnik belőle. Az első részben vannak "humoros" elszólások, de ott is csak kis adagokban. Talán a második rész "komorabb" hangvétele a rendezőváltásnak is köszönhető. (Persze Renny Harlin sem kis név, neki köszönhetjük később a Long Kiss Goodnight-to vagy a Cliffhangert)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése