HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézet ---Norrington azonban kellemes meglepetés volt,
stáblista előtti zárókép pedig mindent visz!
--- Idézet vége ---
Számomra is ez volt a két legnagyobb pozitívum a filmben. Nagyon hiányzott az a pali a filmből végig. Norrington meg a kedvencem a Páran Párban sorozat óta és itt most tök jó szerepe volt, ellentétben az első résszel.
--- Idézet ---télleg kaine te nagyon nagy Jackie Chan fan vagy mint én
--- Idézet vége ---
Ja, imádom a srácot. A PSX játéka is nagyon király.
--- Idézet ---Bár asszem 1ik +halós filmét se láttam
--- Idézet vége ---
A Tűzsziget nem a börtönös? Nem ismerem a magyar címeket... Prisoner volt az eredeti címe és abban lelövik a végén. A Halál Kezében dárdával döfik le, a Harag Ökle 2-ben pedig szintén lelövik.
Épp jót röhögtem, a jövő héten lesz a Harag Ökle Bruce Lee film, az újságban a Sárkány Közbelépből van kép és a főszereplők között a 4. Jackie Chan , aki kétszer 3 másodpercet játszik a filmben, abból egyszer nem látszik a feje sem, egyszer pedig egy tömegjelenetben van. észre se veszed.
--- Idézet ---Apropó Chan, most lesz végül Csúcsformában 3 vagy sem?
Úgy tudom voltak akadások mer Jackie nem jött ki jól a feka szinészkollegával
--- Idézet vége ---
Az nem még az 1. résznél volt? Mintha a 2. részre már kibékültek volna.
Spidáj:
--- Idézet ---Az egyik főszerepben Jackie Chan és ez az egyik ritka alkalom (a 3-ból), amikor meg is hal a filmben.
--- Idézet vége ---
télleg kaine te nagyon nagy Jackie Chan fan vagy mint én
Bár asszem 1ik +halós filmét se láttam
a Tüzsziget amiben úgy tünik mintha ... de aztán mégse
Apropó Chan, most lesz végül Csúcsformában 3 vagy sem?
Úgy tudom voltak akadások mer Jackie nem jött ki jól a feka szinészkollegával
elwood:
--- Idézet ---kösz, elwood úgy gondolom egyébként, hogy majd a 3. résszel teljesedik ki ez a második is szóval akienk elsőre nem jött be, annak talán majd a kettő együtt be fog.
--- Idézet vége ---
Érdekes dolog ez, had állítsak egy SW-s párhuzamot. Nemtom van-e róla statisztika, hogy a SW melyik része a legnépszerűbb, mindenesetre az én ismeretségi körömben, ahogy nálam is, a Birodalom viszi a prímet, mert az a legsötétebb, és mert Vader ott az igazi faszacsávó, ott szívnak a jók a legtöbbet, stb. Persze nem volt ez mindig így, kiskoromban a Jedi volt a kedvencem, mert az volt a leglátványosabb, és mert a végén minden jóra fordul.
Nem én találtam fel a PotC - SW analógiát, de a lényeg annyi, hogy ez a kicsit sötétebb tónus most is bevállt nálam. De most már elhallgatok végre.
Micho:
kösz, elwood úgy gondolom egyébként, hogy majd a 3. résszel teljesedik ki ez a második is szóval akienk elsőre nem jött be, annak talán majd a kettő együtt be fog.
elwood:
--- Idézet ---a Karib-tenger kalózai 2 végén állítólag van egy slusszpoén, mármint a feliratok után. látta valaki?
sajnos én nem tudtam róla, mikor megnéztük, és nem vártuk ki
--- Idézet vége ---
Aha, igen, van bejátszás a legvégén.
Spoiler:
visszamegyünk a kannibálokhoz, ahol egy félkörös svenkben táncolnak a bennszülöttek, a trónon pedig a kutya ül egy bazi nagy csonttal a szájában.
spoiler vége
Jó hosszú a stáblista, de bent maradtam, mert már az első rész végén is volt kisfilm, akkor a majmóca csórt el egy aranypénzt és lett belőle ismét élőhalott maki.
A film amúgy nekem nagyonnagy hangulat volt, látvány oltári, az elején kicsit döcögött a sztori, az Elisabeth-Sparrow vonalat annyira nem tudtam komolyan venni, és a Kráken vs. Black Pearl crew második fordulója már egy kicsit sok volt nekem.
Norrington azonban kellemes meglepetés volt, ahogy a Davy Jones és legénysége is, a Kelet-indiai Társaság még egyelőre csak idegesít, de majd a 3. részben ezt is helyre rakják. Depp etalon, Keira Knightley-t pedig szívesen elnézegetem. És olyan édes ahogy duzzog stáblista előtti zárókép pedig mindent visz!
10/9,5
Regnar:
A Karib-tenger kalózai eredetileg egy Disneyland theme park volt, (valamikor a hatvanas évek végén nyílt az első) és ennek az alapötletéből készült a film. Az első rész imdb.com-os honlapjának trivia szekciójában van egy hosszabb lista, hogy mik azok az utalások a filmben, amiket a Disenylandes cuccból vettek át. A film sikere azonban olyan nagy volt, hogy a Disney felújította a PotC szekcióját, és most már a film szereplői jelennek benne, nem úgy, mint korábban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése