HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
Woo mekkora állat lenne már magam előtt látom a szuper-lassítást, ahogy McLane egy kirakatot háttal áttörve folyamatosan lő előre, és zuhanás közben 360 fokos fordulatot véve érkezik a járdára, kinyírva az összes banditát (természetesen mikor tárat cserél egy fehér galamb hasít át a képen)
komolyan, én nagyon bírnám Woo-t, az MI:2-ben is iszonyat jól összehozta az akciókat Tom Cruis-zal... kíváncsi vagyok, Willis hogy muzsikálna a keze alatt.
azt hiszem, csak egy kivételes rendező tudná megmenteni a filmet, nehogy egy B-akciófilm szintjére süllyedjen...
nekem a sorozatban a 3. rész a favorit, félek, azt se rendezésben, se színészi alakításban, sem pedig történetben nem fogja felülmúlni a 4-ik rész. igazából jó lenne, ha a 3-ik lett volna a 4-ik
+++
basszus, Woo nemcsak nekünk jutott eszünkbe, íme egy fake poszter
regnar:
Én is nagy várakozással várom a Die Hard 4-et, ezért eről vannak infóim, de lehet, hogy ezek amúgy is köztudottak. Szóval néhány helyen azt olvastam, hogy Die hardest lesz az alcíme. Ami rettentően ötletes
a rendezői székbe Len Wiseman várható, akinek az Underworld 1-2-t köszönhetjük (?).. Én ettől kissé félek, talán egy tapasztalt akcióveterán, mint újra McTiernan, vagy Woo esetleg Jan de Bont jobb lett volna. A forgatókönyvíró is valami "elsőfilmes" ürge, szóval engem nem nyugtatott meg.
A hajós dolog nekem új, eddig nem hallottam róla, a lányát viszont mindenhol rebesgetik.
Nyaralni fog? Karácsony jobb lenne . Olvastam már olyan híreket is (meg nem erősített), hogy computerkalózokellen nyom majd, akik le akarják nyomni az államot.
A nap könnyei belőle vegyes érzelmeket váltott ki, icipicit elhúzták...
Micho:
--- Idézet ---Csoda, hogy az ember tizedszer is megnézi a Die Hardot, Timebombot, Terminator 2-t stb.. stb..
--- Idézet vége ---
igaz
különben a Die Hard 4 hol tart jelenleg, tudsz valamit róla?
az eddigi infóim, hogy alcím még nincs, Die Hard 4.0 munkacímen fut. illetve régebben kitaláltak egy ultrahangulatos alcímet hozzá "Die Hard: Tears of The Sun" (Die Hard - A Nap könnyei) de Willis lecsapott a címre, és azt mondta, csak akkor vállalja el a szerepet a 4-ik részben, ha odaadják neki ezt az alcímet egy bizonyos dzsungeles-katonás akció múvíhoz
a forgatókönyvről pedig annyit olvastam, hogy a tengeren játszódik majd, McLane nyaral a lányával és jönnek a tsúf terrorirsták.
ez eddig nem túl izgi, biztos Féktelenül 2 utánérzése lesz, ha így marad
regnar:
Hát igen, ebben a műfajban sajnos igen nehéz újat nyújtani, ezért mondom én, hogy a kicsinek is örülni kell (bár sok férfi szintén ezt hangoztatja )
Utóbbi időben nem is született talán egetverően überbrutál akciófilm.. Csak ezek az agyalós thriller-akció-dráma keverékek..Csoda, hogy az ember tizedszer is megnézi a Die Hardot, Timebombot, Terminator 2-t stb.. stb..
Micho:
köszi regnar... kb. ezt a befejezést borítékoltam volna
a buszost még láttuk, igen
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése