HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (198/2259) > >>

Intruder:
Az csak egy apró kivétel volt, de abban is volt mellékszerepe. Én egy olyan filmet szeretnék már látni, amiből teljesen kihagyják. Ott van pl. a Zöld lámpás - Smaragd hadtest (talán ez volt a címe), ami egy tök jó kis ismertető film volt a lámpások eredetéről. Több ilyen kéne más hősökkel és gonosztevőkkel, mert számomra már unalmas, hogy a DC univerzum úgy áll össze, hogy Batman és a többiek. :-\

HeirToGrievous:
És mi van a "Reign Of Superman"nel?  Az év elején jött ki.
Mondjuk tényleg nem lenne rossz egy újabb Constantine. Az első rész, a "Démonok Városa" nagyon kemény volt.

Genndy Tarakovsky-től bármi jöhet!  ;D

Intruder:
Nem telik el év anélkül, hogy ne kapnánk legalább 2 Batman animációs filmet. Mintha a DC-nek más szuperhőse nem is lenne. :-\

Na ez viszont nálam várós, nagyon. :) :brow:

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 11:42:50 ---Na, most már nyugodtan lehet spoilerezni: én is láttam a Végjátékot!  :lol: :lol: :lol:

--- Idézet vége ---
Mi történt, végre beengedték a nyugdíjasokat is?  ;D :badteeth:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 12:51:58 ---Mondjuk, arra igazán kíváncsi vagyok, hogy innen milyen irányban viszik tovább a Marvel filmeket. Szereplők vannak dögivel, a kérdés, hogy mennyire tudták őket érdekessé tenni a nézőknek.

--- Idézet vége ---
Igen, ez egy nagyon jó kérdés. Főleg, hogy most ki lesz a fő nemezis, aki köré építeni fogják az ezután következő filmeket. Bár jó lenne látni, mondjuk egy normális Galactust, ha már a Galaxis Örzőiben egy rövid jelenet erejéig feltűnt egy hatalmas Celestial. Egyébként én látok potenciált a Galaxis Örzői és Thor kombóban.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 12:51:58 ---
Mondjuk, arra igazán kíváncsi vagyok, hogy innen milyen irányban viszik tovább a Marvel filmeket. Szereplők vannak dögivel, a kérdés, hogy mennyire tudták őket érdekessé tenni a nézőknek.

--- Idézet vége ---

Én simán benne látom ebben a filmben, hogy elindít egy lassú hanyatlást a szuperhősfilm zsánerben. Elég sok casual fan-nek kilépési pont lehet, ha azt mondják, "csipáztam Amerika Kapitányt meg Thort meg Vasembert, de most hogy lassan mindenkinek lejárt a szerződése már nem biztos, hogy nélkülük is végigülök tíz másik filmet Marvel Kapitánnyal és Shazaam-mel és az Örökkévalókkal".

Más. Amikor már azt hittem, hogy a Bosszúállókban Sean Connery, Uma Thurman és Ralph Fiennes játszik, kiderül, hogy tévedtem:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése