HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Május 20., 20:02:34 ---Csak nem reklám volt? ;)
--- Idézet vége ---
Nem-nem. :D Nem vagyok tagja ennek a team-nek, csak jó videókat szoktak készíteni képregénytémában. :)
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Május 20., 16:24:27 ---Hmm mondasz valamit. Kétségtelen, hogy ő a húzónév a DC-nél, de rajzfilmek terén jobban örülnék, ha változatosabb lenne a paletta. Az Suicide Squad: Hell to pay pl. egy nagyon jó kis filmecske volt, és olyan szereplőkkel dolgozott, akikről még nem is hallottam. Persze oda is be kellett rakni HQ-t, aki semmit nem tett hozzá a történethez, azt leszámítva, hogy párszor vezette a csapat kocsiját, de ilyen ez a népszerűség. :lol:
--- Idézet vége ---
:huh: Nem is tudtam, hogy csináltak még egy Suicide Squad filmet!
Ezt fel is írtam magamnak, a Swamp-Thing filmekkel együtt erre is sort kerítek majd.
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Május 20., 16:24:27 ---Ezt a csapatot meg érdemes követni ;) :
--- Idézet vége ---
Csak nem reklám volt? ;)
Én a Zöld Íjászból csak az első két évadot láttam, de annyi sorozat van, amit még be kéne pótolnom, hogy fogalmam sincs, hogy mikor és/vagy sort kerítek-e valaha a folytatásra.
Bár a videó alapján már nem biztos, hogy tényleg érdemes lenne folytatni.
Intruder:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Május 19., 20:11:15 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Május 17., 23:50:57 ---Az csak egy apró kivétel volt, de abban is volt mellékszerepe. Én egy olyan filmet szeretnék már látni, amiből teljesen kihagyják. Ott van pl. a Zöld lámpás - Smaragd hadtest (talán ez volt a címe), ami egy tök jó kis ismertető film volt a lámpások eredetéről. Több ilyen kéne más hősökkel és gonosztevőkkel, mert számomra már unalmas, hogy a DC univerzum úgy áll össze, hogy Batman és a többiek. :-\
--- Idézet vége ---
A pontos címe Smaragd Lovagok volt, de ez most csak azért jutott eszembe, mert azt a Zöld Lámpás filmet pont nemrég néztem meg. :)
Szerintem ez a folyamatos Batman cameó összefügg a képregényfogyással, ugyanis mostanra ő lett a DC legnagyobb húzóneve, és 1-2 kivételtől eltekintve nem sok DC-s kiadvány közelíti meg azokat a számokat, amiket a Batman füzetek produkálnak.
Aztán, hogy tényleg így van-e, azt nem tudom.
--- Idézet vége ---
Hmm mondasz valamit. Kétségtelen, hogy ő a húzónév a DC-nél, de rajzfilmek terén jobban örülnék, ha változatosabb lenne a paletta. Az Suicide Squad: Hell to pay pl. egy nagyon jó kis filmecske volt, és olyan szereplőkkel dolgozott, akikről még nem is hallottam. Persze oda is be kellett rakni HQ-t, aki semmit nem tett hozzá a történethez, azt leszámítva, hogy párszor vezette a csapat kocsiját, de ilyen ez a népszerűség. :lol:
Ezt a csapatot meg érdemes követni ;) :
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Május 17., 23:50:57 ---Az csak egy apró kivétel volt, de abban is volt mellékszerepe. Én egy olyan filmet szeretnék már látni, amiből teljesen kihagyják. Ott van pl. a Zöld lámpás - Smaragd hadtest (talán ez volt a címe), ami egy tök jó kis ismertető film volt a lámpások eredetéről. Több ilyen kéne más hősökkel és gonosztevőkkel, mert számomra már unalmas, hogy a DC univerzum úgy áll össze, hogy Batman és a többiek. :-\
--- Idézet vége ---
A pontos címe Smaragd Lovagok volt, de ez most csak azért jutott eszembe, mert azt a Zöld Lámpás filmet pont nemrég néztem meg. :)
Szerintem ez a folyamatos Batman cameó összefügg a képregényfogyással, ugyanis mostanra ő lett a DC legnagyobb húzóneve, és 1-2 kivételtől eltekintve nem sok DC-s kiadvány közelíti meg azokat a számokat, amiket a Batman füzetek produkálnak.
Aztán, hogy tényleg így van-e, azt nem tudom.
Recsi:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Május 15., 09:20:01 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 11:42:50 ---Na, most már nyugodtan lehet spoilerezni: én is láttam a Végjátékot! :lol: :lol: :lol:
--- Idézet vége ---
Mi történt, végre beengedték a nyugdíjasokat is? ;D :badteeth:
--- Idézet vége ---
Olcsón nézi, tanuló/nyugdíjas jeggyel. Ő nem az előbbi :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése