HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Farek:
Hogyne bírná. Csak mostanság otthon kajálok, aztán már igazából csak a szemem kívánná, annak meg kuss, ott a film, lakjon jól azzal. :hehe:
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 14:16:20 ---(Mondjuk, mostanság már azt sem. ;D)
--- Idézet vége ---
Jó. Látod életmentő, hogy öregszel és nem bírja már a gyomrod a csípőset. :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Május 13., 13:53:24 ---Utálom a popcornosokat is. A csámcsogós popcornosokat meg főleg. A "Ne csámcsogj mert kiváglak" kezdetű fonéma mondjuk az esetek nagyrészében bejön.
--- Idézet vége ---
Basszus, most nagyon megkönnyebbültem. Én jó ideje már csak nachost ettem mozizás alatt, sajtszósszal és sok csípős paprikával, szóval akkor megúszom. :P
(Mondjuk, mostanság már azt sem. ;D)
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 13., 12:51:58 ---És tudatosan készültem a hosszú filmre, alig ittam előtte, hogy kibírjam WC-re rohanás nélkül. Sajnáltam is azokat, akik már kb. a 30. perctől elindultak és kijártak. :hehe:
--- Idézet vége ---
Utálom a popcornosokat is. A csámcsogós popcornosokat meg főleg. A "Ne csámcsogj mert kiváglak" kezdetű fonéma mondjuk az esetek nagyrészében bejön.
Farek:
Nekem tetszett. Sajnos egy-két dolgot már megtudtam előre, bármennyire is igyekeztem elkerülni a spoilereket. :dry:
De nekem tényleg tetszett, a szokásosan jó arányban volt benne humor és akció, érzelmek, utalások korábbi filmekre, ami egy Marvel filmet jellemez. És persze volt benne egy-két agyeldobásos jelenet, meg egy két faxság is, kisebb-nagyobb egyaránt. De összességében jó élmény volt.
Mondjuk, arra igazán kíváncsi vagyok, hogy innen milyen irányban viszik tovább a Marvel filmeket. Szereplők vannak dögivel, a kérdés, hogy mennyire tudták őket érdekessé tenni a nézőknek.
És tudatosan készültem a hosszú filmre, alig ittam előtte, hogy kibírjam WC-re rohanás nélkül. Sajnáltam is azokat, akik már kb. a 30. perctől elindultak és kijártak. :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése