HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1966/2259) > >>

d-mon:

--- Idézet ---Azzal a petícióval már mindenki kitötölheti sajnos a...hátsóját. De ha átalákítják a játékban is a figurát, én sikítok!
--- Idézet vége ---
én meg beszerzek egy bazookát és elindulok a stúdió felé  

Simson:
Scorpy ölte meg Subyt? Én azt hittem Scorpy a halott... na mindegy, ez is látszik milyen tudatlan vagyok ezen atéren. Bo Rai Cho az a nagy dagadt igaz? ASrah kI?

talgaby:
Azzal a petícióval már mindenki kitötölheti sajnos a...hátsóját. De ha átalákítják a játékban is a figurát, én sikítok!

Schmatzy:

--- Idézet ---várjunk csak,Vin-nek lesz még egy filmje  számítógépes játék alapján készült HITMAN
--- Idézet vége ---
Nézzétek meg a 47-es portréját meg Vin portréját is mellé. Szerintetek hasonlít a kettő egymásra? A Petitiononline-on van egy petíció, hogy nehogymá Vin játsza a 47-est a filmben. Sőt, én még azt is hallottam, hogy a film után kijövő Hitman játékokban átalakítják a muksó fizimiskáját, hogy hasonlítson Dieselére. Na ettől már hánynia kell az embernek...

talgaby:
Történetre: Kitana. Különösen azután, hogy átvette az édeniai seregek főparancsnoki tisztét. Remélem most fel fog szabadulni a következő játékban a rabság alól.
Karakterként (játszani): Mileena, egyébként történetileg egy hajszállal marad le. Az egyik legjobban kidolgozott karakternek tartom.
Meg van még egy-kettő, akiknek eléggé érdekel a sorsa (Kenshi, Jade, Bo' Rai Cho  , Sareena, Asrah, Ermac), de nagy általánosságban főleg az édeniaiak a kedvenceim. A ninjákat bírom, de a Sub-Scorpi ellenségeskedést már picit unom (bár a Deadly Alliance-ben és a Deceptionben végre nem bunyóztak, de a jelek szerint az Armageddonban megint egymásnak eresztik őket...Scorpi egyszer már megölte Subot, nem tudom mit akar még...?).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése