HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
Pearlman-ről meg Stathamről el tudom képzelni, hogy játékosok, Reynoldsról azért már nem.
--- Idézet ---loken kisasszonnyal úgy hírlett hogy baszélgettek is egy kicsit
--- Idézet vége ---
Ez súlyos!
d-mon:
szerintem ad nekik elég zsét. meg loken kisasszonnyal úgy hírlett hogy baszélgettek is egy kicsit
regnar:
De akkor tudjátok mit nem értek? Ha Boll minden filmje bukik - és lássuk be ez így van - akkor hogy a búbánatos búbánatba tud ennyi színészt mégis rávenni arra ,hogy játtszanak a következő bukásában? Mert pl azért Jason Stadham, vagy Burt Reynolds, vagy Pearlman azért válogathat, tehát nincs rászorulva Boll-ra... Mi lehet a titok, amivel mindig bepaliz hírességeket...
d-mon:
gyere te is te ezt hozod én azt
talgaby:
Simson: Itt megtalálhatod az utolsó előtti hírben azt, ami választ ad minden kérdésre az MK történetével kapcsolatban. És nincs 4 mega.
De azért még válaszolok: Scorpi megölte Subot, még az MK1 alatt, szóval jó régen. Bo' Rai Cho valóban az a nagy dagadék, de elég eredeti egy figura, különösen a kivégzései . Ashrah egy oni, aki démonokra vadászik, hogy megtisztulhasson a lelke. Egyszer mejdnem megölte Ermacot. Véletlenül őt is démonnak nézte.
d-mon: Páncélököl helyett akkor már inkább -val menj, az hatásosabb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése