HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1967/2259) > >>

Simson:
   Ezt megkaptam... tényleg Talgaby, neked van kedvenced a mortalban vagy úgyv agy mint én a jó focicsapatokkal : mindegyiket bírod!

talgaby:
Mint sajnos manapság szinte az összes számítógépes- és videojáték-feldolgozás. Marha jó alapkoncepciókból nem képesek semmi épkézláb dolgot kihozni, legjobb esetben erős közepeseket.   Már szinte félek megnézni egy ilyen filmet...

Ó, és Simson? Megígértem:

d-mon:
várjunk csak,Vin-nek lesz még egy filmje  számítógépes játék alapján készült HITMAN  alig várom     szerintem ez se lesz sajnos nagyon jó film

Simson:
Kezdjük ott (még pár posttal lejjebb), hogy A hannibálhoz és a Julius Caesarhoz ezt írtam: -II-. Ez pedig nem No comment  

--- Idézet ---Mortal Kombat: Aki meg meri kérdezni tőlem, mi ez, annak  . (Miért mindenki Scorpionért vagy Sub-Zeroért van oda?)
--- Idézet vége ---
Ez mi?   Na jó, bevallom nekem su-zero 4 éve kedvencem. Csak azért voltam vele sokszor mert tesztett az a ruha   Meg csak vele tudtam extrákat. Így hát vele játszottam sokat. Aztán láttam egy animációt, na ott csak mégjobban megbírtam. Aztán maga a személyisége... meg a JÉG. Nekem ez a kedvenc elemem. Tudjátok van ilyen fantasy szerepjáték ott is jeges birodalomból származom. Van az X-menes szrepjáték, itt a vízet tudom bármely halmazállapotban irányítani, tehát a jeget is és a becenvem itt jeges. TEhát ezért ő a kedvencem.

Nekem a Rock mint színész nem nagyon jött be, de bírom a pasit. Amúgy nekem csak az emelt fővel filme tetszik.

--- Idézet ---Hannibal (2008) Reméltem, hogy valami gigantikus monumentális lesz, de nem arthur király, vagy nagy sándor, mert akkor sírtam volna, hamar rákaptam, már az első infókat is figyeltem, azátn megtudtam ki rendezi és ki a főszereplő.. egy személyben.. Vin diesel.. Mint tudjuk ő komoly rendező és hatalmas színész..  (bocsi az esetleges rajongóktól - személyes vélemény..) Szóval számomra egyelőre felejtős...
--- Idézet vége ---
ÁHHHHHHH!!!!! VIN DIESEL!!!! Ezt megnézzük  Riddick óta ő a kedvenc színészem

talgaby:
MK-játékról csak annyit, hogy menj el itt az adott témájú topicba, ha érdekel a Midway mostani giganagy dobása (meg amit tudni lehet eddig a készülő filmről), akkor itt megtalálhatod, ha érdekel. A kedvencekről meg csak annyit, hogy inkább hanzánkban ők ketten a favoritok, külföldön azért már jobban oszlik a dolog.

Conan: Igen, pont ezért mondtam és a Rockot. Tud valaki még egy testépítőt/pankrátort, aki képes valami színészi teljesítményre is? Sajnos én már egyet se. Annak a "régi szép korszaknak" vége...

Dungeon Siege? Abból mi a jó életet lehet forgatni? Az egész játék egy "megyek és gyakok", ilyen fantasyt akarnak csinálni? Ahhoz kár ilyen gárdát összedobni. Uwe Boll meg...hááát, lassan már azt mndom, hogy akkor lesz egy igazán jó filmje, mikor Jet Li csinál Amerikában egy blockbustert. Az a szerencsétlen is a Romeo Must Die óta egyre rosszabbakat dob össze, pedig Hong Kongban remek mozikat csinált...

Ha pedig a képregények is beleesnek, akkor tényleg költöztetés lesz. Majd átsoknak a spagettiről a kolbászra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése