HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 22., 09:03:35 ---- Igazából az előző részben, mikor Thanos ment a lélekkőért, ha jól emlékszem, azt mondták, hogy el kell veszítenie valamit (valakit), amit (akit) szeret. Arról nem volt szó, hogy a legfontosabb kell, hogy legyen.
--- Idézet vége ---
Igen, de akkor Thanos miért nem a droid lányát hajította le? Nyilván kevésbé szerette. Valami olyasmi is volt hogy léleket lélekért.
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 22., 09:03:35 ---- Legyen rá méltó. Aztán ezt meg határozd meg, ha tudod... :P Olvastam valahol olyat, hogy az Ultron korában Kapi azért nem emelte fel a kalapácsot, mert nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni Thort vagy valami ilyesmi.
--- Idézet vége ---
Na ja nehéz meghatározni. Gondoltam a képregényekben ezt levezették már valahogy. Ha Kapi meg csak szórakozott az nagy lenne. :D
Farek:
Galen, az én válaszaim, illetve véleményem:
- Igazából az előző részben, mikor Thanos ment a lélekkőért, ha jól emlékszem, azt mondták, hogy el kell veszítenie valamit (valakit), amit (akit) szeret. Arról nem volt szó, hogy a legfontosabb kell, hogy legyen. Gondolom, a veszteség miatti fájdalom a kulcs a kőhöz. És azért az nyilvánvaló volt, hogy ők ketten tényleg nagyon szeretik egymást, és mindkettőnek fájt volna a másik elvesztése. Szóval szerintem ennyi.
- Legyen rá méltó. Aztán ezt meg határozd meg, ha tudod... :P Olvastam valahol olyat, hogy az Ultron korában Kapi azért nem emelte fel a kalapácsot, mert nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni Thort vagy valami ilyesmi. Vagy akkor még nagyon nyomta az, hogy tudta, hogy Bucky ölte meg Tony szüleit, de titkolta, de mélyen belül azért ő egy jó ember volt. Aztán a végjátékra ez a nyomás elmúlt, és maradt a jó ember. :D
- Na, ez itt az egymillió forintos kérdés. Bennem is ez volt az első gondolat, ami felmerült. Bucky, a több évtizedes jóbarát simán előre tessékeli Sólymot, hogy "persze, menj csak, biztosan veled akar beszélni". Gondolom, azon múlt, hogy kinek van hosszabb időre aláírt filmszerződése a Marvellel. :hehe:
Galen:
Végjáték. Megnéztük mi is. Tényleg jó volt. Volna néhány kérdésem:
-Majd valaki magyarázza már el a lélekköves Sólyomszem-Fekete Özvegy részt. Lélekkövet akkor kapják meg, ha az, aki akarja lemond arról, amit a legjobban szeret. Ketten azért küzdöttek hogy az egyik hamarabb leugorhasson a szikláról a másik előt. Ez feltételezi azt, hogy mindkettőnek a másik a világon a legfontosabb. Szerintem már itt sántít a dolog, mert ha Sólyomszemnek választania kellene akkor a családját választaná, de mivel ők halottak, akkor oké Natasha a második legfontosabb az életében. De Natasha leugrott és nem Sólyomszem mondott le róla. Vagy akkor elengedte a kezét pedig megmenthette volna? Nekem akkor is sántít.
-A másik ami érdekelne, hogy végül is mi kell pontosan ahhoz hogy valaki felemelje Thor kalapácsát? Mi nem volt meg a Kapitányban ami Thorban megvolt. Okés, nem méltó rá de mit is jelent ez?
-Miért a Sólyom kapja meg a pajzsot és miért nem Bucky?
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Május 15., 09:20:01 ---Mi történt, végre beengedték a nyugdíjasokat is? ;D :badteeth:
--- Idézet vége ---
Ja, az otthon kapott tiszteletjegyeket. De még egy ilyen beszólás, és amíg a többiek a földre szorítanak a nyakadnál fogva a járókerettel, addig és agyonváglak a mankóval. :fatestapolo:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Május 20., 20:20:49 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Május 20., 20:02:34 ---Csak nem reklám volt? ;)
--- Idézet vége ---
Nem-nem. :D Nem vagyok tagja ennek a team-nek, csak jó videókat szoktak készíteni képregénytémában. :)
--- Idézet vége ---
Én is ezt mondanám. :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése