HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1916/2259) > >>

Petyaman:
Pont most megy a tévében, hogy James Bondot új színész játssza.

Na ez az új pali minden, csak nem Bondos.

Könyörgöm, miért nem jó Pierce Brosnan?

Daredevil:
Nekm úgy tűni, hogy az Odaátban nem csak Urban legendeket dolgoznak fel. Ezek a lények a legtöbb kúlrtúrában megtalálhatók, pedig azokat főldrajzi távolságok és sokszor több száz év választja el. A vámpírokról meg Storker óta terjedt el, hogy vért isznak. Ez azért van, mert a vámpír-szellem támadása annyira legyengíti az éteri testet, hogy az úgy néz ki, mintha jelentős mennyiségú vért vesztett volna.

Galamb:

--- Idézet ---Meg a 10.8-as Járőrt is néztem, amíg volt, de má az sincs.
--- Idézet vége ---
 Az tényleg jó volt, csak nem értettem, mit keres rajta a 16-os karika.
 Most fejeztem be a Superman visszatér-t, és kicsit szidnám amíg friss az élmény.
 Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet, asszem az a szó a logikátlan lenne:
 Ugye először is mikor játszódik a film? A negyedik rész után öt évvel? akkor mit keres mindenkinél kamerás mobil? Vagy ha napjainkaban, akkor miért néz ki úgy Jimmy, mintha most lépett volna ki a "az, aki elkapta Al Caponet" című filmből?
 Aztán meg a fennt említett fotós azt mondja Clark-nak, hogy Lois és a másik csávó még csak jegyesek, és láss csodát, 5 perc múlva ez a jegyeség átmegy házasságba.
 Aztán minek kellet beleírni a filmbe megint Lex mellé egy buta libát, aki persze belezúg  Supi-ba? Hiszen ezt már az első részben is elsütötték (és személy szerint engem már akkor idegesített, hiszen az ilyen szereplők leviszik a film szintjét a 101 kiskutya, és társai mellé).
 Végére hagytam a (szerintem) legnagyobb baromságot: azt még elviselem, hogy Supi felkap egy szemüveget, és kapásból nem ismerik fel, de az komolyan, senkinek, még a leendő pulitzer-díjas újságírónak sem tűnik fel, hogy CLARK ELMEGY, SUPI IS ELTŰNIK, 5 ÉV MÚLVA CLARK VISSZAJÖN, ÉS SUPI IS ÚJRA RÖPKÖD?
 Oké, hogy csinálni kellet egy friss Superman filmet, modern technikával, de szerintem sokkal jobb lett volna, ha úgy oldják meg, mint a Batman:kezdődik!-et. Szépen a régi filmektől függetlenül, és akkor nem lehetett volna elkövetni ezeket a logikátlanságokat.

freakdavE:

--- Idézet ---Meg Babylon 5 sincsen már.
--- Idézet vége ---
De azt legalább teljes egészében leadták. Kivéve a mozifilmet (mert én úgy tudom az is van). Szerettem azt a sorozatot, megismételhetnék. De ha eredeti nyelven lenne meg magyar felirattal, az még jobb lenne!

killjoy:
Na akkor Supernatural (vagy ahogy azt valami X-Aktákon nevelkedett okostóni kitalálta: Odaát...)

A szinkron nagyon gáz, de ezt tényleg csak az érzi, aki hallotta, megszokta az eredetit.

Az egyes részek pedig nem ősi titkokat, legendákat dolgoznak fel, hanem annál sokkal prózaibb és amerikaibb a dolog. A "Urban legend"-ekről, a városi legendákról van szó. És ezek között ott vannak a főleg az Alkonyadtól pirkadatigból ismert sivatagi vámpírok is. Semmi ősi vámpírlegenda, egyszerű amarikai kultúra. A sorozat egy olyan szemszögből mutatja be Amerikát, mint pl. Gaiman Amerikai istenek című könyve. (Legalábbuis nekem ez a véleményem, amivel persze lehet vitatkozni, de minek?  )

Viszont ahogy az első évadot befejezték... Na az odab....ott rendesen. Ha akarom cliffhanger, ha akarom, akkor meg egy kemény sorozat durva befejezése. Bár mivel kint már megy a második évad, ami szintén nagyon jó, szerintem, így megnyugtatok minden rötölös nézőt, hogy keine panik, az az első évad uccsó része után!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése