HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Petyaman:
DareDevil: Biztos olyan éteri vadász-szellemről van szó, aki féldémon is egyszerre, de ehhez vért kell szívnia, különben elveszti fél-démoni hatalmát, és köztudott, hogy az eredeti vámpír-tanok alapján éteri vadász-szellem csakis olyan féldémon vámpírokból válhat, akik sikeres OKJ-s éteri vadász-szellem szakvizsgát szereznek, különben megtörik a vámpírok és a féldémonok közötti eddig is igen gyenge lábakon álló szövetség, akkor pedig véres és kegyetlen háború kezdődik.
A békét pedig csak egyvalaki hozhatja el, mégpedig a Vér Gyermeke, aki egy tízezer éves vámpír-lord egyenes ági, tisztavérű leszármazottja, akinek hatszáz évig,hatvan hónapig és hat hétig kizárólag démoni rituálék során feláldozott kecskék vérét szabad innia, ekkor egy negyven napig tartó rítus átestével megtisztul, majd szintet lép, elosztja az xp-jét, egyesíti a két harcoló felet és a szövetséget Baál Pecsétjével szentesíti az idők végezetéig.
Egyszerű, mint az egyszeregy, nem?
(Bocsesz az agymenésemért, ez van ha fáradt vagyok:D)
Petyaman:
Amit nagyon sajnálok, hogy a retekklub levette a műsorról a Galaktika Csillagrombolót, pedig az nagyon bejött. Csak pont olyan időpontban adták amikor dolgom volt.
Meg Babylon 5 sincsen már.
Bezzeg most, mikor bőven ráérek, nézhetem a Született Feleseggeket, meg Everwood, Lisa csak egy van és a hasonló baromságokat.
Rühellem ezeket a kufártévéket, de nagyon.
Kábeltévé persze nyista, be akartuk vezettetni, csak internet is kellett, de egyszerre a kettőt nem tudom fizetni, úgyhogy akko már inkább a net.
De az Odaát az télleg jó. Meg a 10.8-as Járőrt is néztem, amíg volt, de má az sincs.
Daredevil:
Tudod iyen félrefacsart hülyeség, hogy a vámpír féldémoni lény, meg egy rakat baromság. Én csak azon aggódom, hogy az egyik Odaát oldalon azt olvastam, hogy a vámpírok vérszívók. Az eredeti vámpír-tanokban pedig az áll, hogy éteri vadász-szellemek. Ha a régi dolgok alapján csinálnák a sorozatot, akkor minek kellett betenni ide a vérszívó vámpírt?
d-mon:
Igen, aki az eredeti szinkronhozt van szokva annak nem tetszik a magyar. amúgy aki csak magyarul ismeri, az dícséri. Buffyt nem ismerem. amúgy lesznek benne nagyon dolgok is. csak ki kell őket várni.
Daredevil:
Azért a szinkronnal kicsit vitatkoznék. Szerintem nincs gond az daát szinkronjával. És remélem nem megy át idióta Buffyba.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése