HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
--- Idézet ---Megnézném én is. A bunyós jelnetekben meg lehetne Logan. Képzeljétek el, hogy Bond karmokkal osztja a népet.
--- Idézet vége ---
Talán valami hasonló feeling-je lesz, majd az önálló Rozsomák... bocsánat, "Farkas"-filmnek.
freakdavE:
Néztétek tegnap éjjel a Büntető (The Punisher)című filmer az RTL-en?
A Megtorló 1989-es verziója Dolph Lundgren-nel a címszerepben.
Nagyon büntet!
Daredevil:
Megnézném én is. A bunyós jelnetekben meg lehetne Logan. Képzeljétek el, hogy Bond karmokkal osztja a népet.
Sepi:
--- Idézet ---Végére hagytam a (szerintem) legnagyobb baromságot: azt még elviselem, hogy Supi felkap egy szemüveget, és kapásból nem ismerik fel, de az komolyan, senkinek, még a leendő pulitzer-díjas újságírónak sem tűnik fel, hogy CLARK ELMEGY, SUPI IS ELTŰNIK, 5 ÉV MÚLVA CLARK VISSZAJÖN, ÉS SUPI IS ÚJRA RÖPKÖD?
--- Idézet vége ---
Én is pont ma néztem meg a filmet és teljesen hasonló érzések kavarognak bennem a filmmel kapcsolatban. Viszont egy valaki felismerte Clark-ot, mégpedig a "fia". De szerintem is tele van logikai hibákkal a film, de ha ettől eltekintesz egész szórakoztató kis film. Az biztos, hogy nem fog maradandó élményt nyújtani, de talán ez a Superman filmeknél nem is cél. Superman inkább egyfajta könnyed szórakoztatóipari franchize vállalkozás . Elég ha megnézzük például a Lois és Clark-ot.
Nem fikázni akarom Supi-t, de sajnos ez az igazság. Túl sok bőrt húztak már le róla az évtizedek során. Ez van.
--- Idézet ---De miért nem Hugh Jackman?
--- Idézet vége ---
Őt én is szivesen látnám Bondként.
Galamb:
--- Idézet ---Könyörgöm, miért nem jó Pierce Brosnan?
--- Idézet vége ---
Mert öreg! De miért nem Hugh Jackman?
Nézd a dolgok jó oldalát: pletykák szerint egyszer még Orlando Bloom neve is felmerült!
Craigbe nekem az tetszik, hogy legalább fizikumát tekintve hihető ügynök, de szerintem se a legjobb választás! (a kinti kritikusok szerint meg jobb, mint Conery! )
Meg szerintem, ha ez Bond első ügyéről fog szólni, akkor miért nem vették ki belőle Judy Denchet (asszem így hívják M-et alakító szinésznőt)?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése