HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1887/2259) > >>

Daredevil:
Ezzel teljesen egyet értek.

Mondjuk nekem a Hegylakó eredeti szinkronja volt furcsa amikor megvettem a DVD-t.

Punkológus:
Nem velünk és nem is a nálunk fiatalabbakkal van a baj, (bár én bőven nem vagyok olyan öreg, mint egyesek akik itt fórumoznak  ) hanem a magyar kereskedelmi csatornák pofátlan profitéhségével, ami miatt többre értékelik a "szar, de olcsót" a "drága, de jó"-nál.

Sepi:
Punkológus, biztos bennünk van a hiba, hogy nem tudjuk értékelni az új szinkronokat.
Nekünk az a baj, hogy mi már láttuk az eredetivel, de a mai fiatalok akik most látják először nekik nem lesz furcsa.

Punkológus:
Anno valami fórumon hőbörögtem még erröl sokat a Hegylakó ügyében. Mert oké, hogy más hangok, oké, hogy új fordítás, sőt valahol még logikusabb is. De amikor elveszik az eredeti szinkron enyhe költői fogalmazását, akkor már sikítok. Ez kb olyan, mintha Frédi és Bénit újraszinkronizálnák az amcsi szövegek tükörfordításával és kukába vágnák a Romhányi féle eredetit...

Sepi:
Én általában az újraszinkronizált filmeket meg sem nézem. Mormogok az orrom alatt egy pár keresetlen szót azután elkapcsolok máshová. Nekem főleg az a bajom, hogy bizonyos filmeket annyiszor láttam az eredeti szinkronnal, hogy már kivülről tudom a szöveget és ezek után nagyon szar más szöveget, pláne más hangot hallani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése