HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
Én azért a szinkronos filmek mellett IS leteszem a voksot, hiszen azért kicsiny országunkkal igaz sok baj van, de a szinkronszinészeinkre nem nagyon lehet panasz. És szerintem azért vannak pozitív példák is az újraszinkronizálásnál: pl a tv2 nemrég leadta a régi szinkronnal a 48 órát: oké, vágatlan volt, de akkor is elhagyta számat egy Palik Lacis felkiáltás, miszerint: "De hová tűnt Dörner György, de hová tűnt Dörner György?"
talgaby:
Minke azok a feliratok? Csak zavarják a képet...
exactlee:
Szerintem meg eleve felesleges szinkronizálni, éljenek a feliratok!!
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ezeknek az újraszinkronizálások oka - gondolom én - a pénz, biztos többet kéne egy csatornának fizetni az eredeti szinkronért, mint így, hogy tehetségtelen alakokkal újraszinkronizálja. A nézők meg levannak sz.rva, majd úgy is megeszik...
--- Idézet vége ---
Szerintem meg az a lényeg, hogy ezzel pár szinkronstúdió jó kis pénzt tud lekaszálni a tv-től (persze biztosan egy span bízta meg őket ezzel ). Már az is megfordult a fejemben, hogy az új hangszin miatt kell leszinkronizálni újra (1.0 vagy 2.0 -> 5.1), de ez még nem magyarázza meg, hogy az új filmeket miért kell újraszinkronizálni amikor azokat már eleve így csinálták.
Nekem is van pár ilyen kedvenc filmem, amiket újraszinkronizáltak, és amikor megláttam szintén a rosszullét fogott el. Egyszerűen vannak filmek amiket nem lehet újraszinkronizálni és kész.
Punkológus:
Én ugyanígy voltam, amikor megnéztem a TV-ben a Hegylakó egy újraszinkronizált változatát. Hát valahogy egyszerre környékezett meg a sírás és a hányás.
Ezeknek az újraszinkronizálások oka - gondolom én - a pénz, biztos többet kéne egy csatornának fizetni az eredeti szinkronért, mint így, hogy tehetségtelen alakokkal újraszinkronizálja. A nézők meg levannak sz.rva, majd úgy is megeszik...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése