HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Petyaman:
Az SNES verziók nekem is megvannak, nyúzom is őket rendesen, de a Millenium 2-nek utánanézek, köszi!
talgaby:
Dragon Ball Z-ből van pár SNES-rom, amikből az egyik egész tűrhető lett (DBZ 2 asszema neve, aból van csak francia verzió, úgy tudom... azzal nyomtam elég sokat), egy emulátor és már megy is. Vagy ott a Millenium 2 (DBZ ME2), az is mugenes és fut XP-n is (sokkal jobb az egynél, akármennyire is csak negyedannyi karakter van benne). Vagy végső esetben ott vannak a PS1-emuk és azokkal vmelyik régi PS1-es DB-játék...
Petyaman:
Most csak azért írok, mert ez lesz a 30.-ik hozzászólásom és látni akarom, hogy vajon sörszintet lépek-e...
Jah télleg ha már itt vagyok, nem tud valaki vmi Dragonball Z-s verekedős játékot PC-re???
Persze nem ilyen Budokai-szintre gondolok, hanem valami MK nézetes is megfelelne, leszedtem valahonnan a Dragonball Z Milleniumot (az a MUGEN grafikás) de nem működik. Ha valakinek van működő Milleniumja az is jó lenne, tök mindegy csak elegem van hogy minden zsír játék konzolos
Vagy nem tudom, ki mennyire vágja a Samurai Shodown (vagy Samurai Spirits) sorozatot, de abból a 3 vagy a 4 nem tölthető le valahonnan PC-re?
U.I.: Fúj, Kőbányai lettem de útálom azt a sőrtöt
talgaby:
--- Idézet ---Szerencsére a Scotsman epizódokat nem láttam magyarul, de nem is hiszem, hogy túléltem volna őket.
--- Idézet vége ---
Pedig nem volt semmi...
Punkológus:
--- Idézet ---Emiatt szoktam le a Frédiről: minden tiszteletem Romhányinak, a versei nagyon jók (például az erre a fórumra valahol felkerült variációk a róka és a hollóra is), de a FrédiBéni magyar szinkronjától hányni tudnék... Akkor már inkább Gyaloggalopp orosz hangalámondással.
--- Idézet vége ---
Érdekes vélemény Frédiékröl, pedig tudtommal még a készítők is elismerték, hogy így kategóriákkal jobb. Mi nem tetszik benne? Róka és a hollót pedig én nyomtam fel ide
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése