HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
exactlee:
--- Idézet ---Vagy nem tudom, ki mennyire vágja a Samurai Shodown (vagy Samurai Spirits) sorozatot, de abból a 3 vagy a 4 nem tölthető le valahonnan PC-re?
--- Idézet vége ---
Nekem megvannak, szerintem nézd meg az Edge Emulation oldalon.(regisztrálni kell) Ha ott nem találod keress meg privátban, megoldjuk.
+++
Most vettem észre hogy az általam linkelt oldal Mame részlege időközben fizetős lett
Daredevil:
Pedgi olyan jókat röhögtem Frédiéken.
Ez mindig megmarad nekem:
"Vilma hözöngök,
ha nem gözölög
a csülök,
ha ide lecsücsülök."
Bundy2020:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---És ha már Billy és Mandy: Grim Tales from Down Below
Spoiler: Mandy hozzámegy a Kaszáshoz, és születik két gyermekük. Nagyon durva: a Kaszás az az igazi, vérfagyasztó Grim Reaper, Mandy pedig egy bombázó szőke nő Spoiler off
--- Idézet vége ---
Végigolvastam, és elég érdekes sztori (bár vannak benne eröltetések Spoiler: Grim Jr.-nak az a hip-hop-os stílusa nem íllik bele a környezetbe). Kaszás és Mandy nagyon pöpecül van megoldva, ez elsőre szemetszúrt benne. Minimandy karaktere kicsit fárasztó, de amikor a végén akcióba lendül kiköpött, mint az anyja . A Mady-Kaszás házzassági történet furcsa, de valamilyen szinten érthető. Billy meg hozza a tőle elvárt formát
Egyszóval összefoglalva a képregényt: jó
Schmatzy:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Érdekes vélemény Frédiékröl. Mi nem tetszik benne?
--- Idézet vége ---
Pont a rímek. Nem bírom, ha egy prózai művet rímbe szedve akarnak elmondani. A rím versbe való.
Mivel másik kedvencem az orosz realizmus (a testi fájdalmat jobban tűröm, mint Dosztojevszkijt), ezért most elég durva leszek: próbáld meg a Háború és békét, vagy a Mester és Margaritát, vagy a Bűn és bűnhődést versbe szedve elolvasni. Na ugye...
talgaby:
A Milenium 1-et onnan ismered fel, hogy egy tonna karakter van benne (szó szerint, van vagy 50), míg a 2. részben csak 2 csíknyi + középen a "főellenfelek" (meg, hogy a főellenséget ember nem győzte még le csalás nélkül, olyan durva). Ha belemész a chars könyvtárba, megtudhatod, melyik van meg (ha huszonvalamennyi, akkor a 2, ha sokkal több, az 1). Csak, mielőtt esetleg feleslegesen kutakodnál...
(De ha nem találod meg, szólj, és megpróbálom előkaparni, hátha még véletlenül megvan az egyik ősi cd-men... bár sok esélyt nem adok rá.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése