HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
--- Idézetet írta: Petyaman ---No igen az amerikai és európai kritikusokról jutott eszembe: torkig vagyok Amerikával!!! De nagyon. A tv-ben más sincs, mint amerikai akciófilm/akciósorozat/katasztrófafilm, már itt is Halloween parti van, és brownie-t meg cookie-t sütnek a mikulásnak. Na ne már... ez már nagyon gáz.
--- Idézet vége ---
Hát igen az, hogy magyarországon is van Halloween az engem is nagyon kiakaszt, de mondjuk a Valentin nap sem más, mint egy rohadt jó alkalom a kereskedőknek, hogy lehuzzanak még egy bőrt. Mondjuk a mostani amerikai sorozatokkal szerintem nincs baj, sőt lassan jobban értékelhetőek mint maguk a filmek. (Dr. House, Szökés, {sőt én még az jó öreg vészhelyzetet is ide sorolnám, főleg a múltkori rész után}). De ami tényleg kiakaszt, hogy mi a pi**ának kellet magyarországra behozni ezeket a rohadt délutáni beszélgető showkat? Ez a Balázs meg a Mónika Show szerintem zuhanó repülésbe taszította a magyar társadalom IQ-szintjét (paranoiás rovatunkat olvasták ).
Ja meg még valami: nem értem már ha van egy SZÉP NYELVÜNK, AKKOR MÉGIS MI A FRANCNAK KELL HASZNÁLNI LÉPTEN NYOMON ANGOL SZAVAKAT, AMIK HELYETT LENNÉNEK MAGYAROK IS? (pl Trailer=előzetes, remake=feldolgozás) Én ettől nagyon kiakadok, de az a fura, hogy közben álszenteskedem, és van amikor én számon is kicsúszik, vagy legépelem ezeket a szavakat. Úgyhogy ezentúl megpróbálom kikerülni ezeket, és ha mégis leírnék egyet, légszi szóljatok rám!
Galen:
--- Idézetet írta: Daredevil ---A régi Hulk filmekből 3 rész készült. A Hihetetlen Hulk (magyarosrszágon csak elvétve lehetett kapni, holland borítóval) és a most megjelent két film. Amúgy a visszatérben szakáll nélküli Thor volt.
--- Idézet vége ---
Gyerekek, nem tudom miről beszéltek. Ha arról a régi Bill Bixby alakította Banner-esről, (a Hulk meg Lou Ferrigno volt) akkor abból egy bazi nagy sorozat volt. Ezek gondolom a kétrészes epizódok összefűzött "mozifilmként" kiadott változatai.
talgaby:
--- Idézet ---Azoknak is megvannak a maguk kliséi, de azok legalább jópofán tálalják, habár ott is kezd megjelenni a nyugatmánia.
--- Idézet vége ---
Szerintem meg inkább egyre jobban kezdik összeolvasztani az amerimangát az eredetivel. Mindkét stílus sokat vesz a másiktól. Hogy ez most jó vagy sem, mindenki döntse el maga.
Petyaman:
No igen az amerikai és európai kritikusokról jutott eszembe: torkig vagyok Amerikával!!! De nagyon. A tv-ben más sincs, mint amerikai akciófilm/akciósorozat/katasztrófafilm, már itt is Halloween parti van, és brownie-t meg cookie-t sütnek a mikulásnak. Na ne már... ez már nagyon gáz.
És ezért is fogom megnézni a Farkasok Völgyét. Mostanában emiatt se nagyon olvasok képregényeket, átszoktam a mangákra. Azoknak is megvannak a maguk kliséi, de azok legalább jópofán tálalják, habár ott is kezd megjelenni a nyugatmánia. Hiába, a hülyeség terjed mint a vírus.
Daredevil:
A régi Hulk filmekből 3 rész készült. A Hihetetlen Hulk (magyarosrszágon csak elvétve lehetett kapni, holland borítóval) és a most megjelent két film. Amúgy a visszatérben szakáll nélküli Thor volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése