HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1865/2259) > >>

yosha:
No, akkor nézzük meg kulturában és egyáltalán viselkedésben, neveltetésben az angol és amerikai népet. Hopp ott a különbség ami mindent megmagyaráz.      

Punkológus:
Igen az európai és az amerikai kritikusok között óriási külömbségek vannak. pl. nem hiszem, hogy egy amcsi kritikus azért nyavajogna, hogy mi a francért kell már odatenni azt büdös csillagos-sávos zászlót megint  De hogy legyen egy képregényes példa is: a Constantine az amcsiknál nem volt túl nagy siker, viszont Európában tarolt a pesszimista, láncdohányzó démonvadász. Szerintem abban a 3 betüs országban jobban ragaszkodnak a heroikus megközelitésekhez, míg Európa erre valamennyire immunisabb.

Bundy2020:

--- Idézetet írta: galamb ---Nnnnaaaaaaaa! Megjelent egy magyar James Bond kritika a cinematrix-on, ha valakit érdekel. Osztják rendesen Őfelsége titkos ügynökét. Viszont amerikában meg istenítik az új filmet. Most akkor kinek hidjen az ember?   (Ez nekem kicsit mindig olyan, mintha két orvos azon vitatkozna, hogy melyik oldalon van a beteg vakbele.)
--- Idézet vége ---
Miért? a Bean - az igazi katasztrófafilmet meg amerikában nem szerették, Európában meg istenítették. Szóval ez filmtől és hozzáállástól függ.

Sepi:
Szvsz a James Bond filmek már nagyon rég óta nem jók. Az utolsó ami még tetszett az a Holnap Markában volt. Bele kellene törődniük a filmkészítőknek, hogy James Bond felett eljárt az idő, egy konzerválódott hidegháborús termék. Manapság már mindenféle csili-vili techikai cuccokkal és effektekkel próbálják feledtetni a gyenge történeteket. Erőltetett a sztori, már túlzás a sok megalomániás őrült aki mind a világuralomra tör. Ezek a történetalapok már nem aktuálisok a mai világra. A 70-es, 80-as években még elment a kommunizmustól rettegő világban, de most már többre lenne szükség, csak abba nem illik bele James Bond. Én biztosan nem megyek el megnézni az új filmet, már a Halj meg máskor-ban is nagyot csalódtam. Köszönöm, nekem ennyi elég volt belőle.

Galamb:
Nnnnaaaaaaaa! Megjelent egy magyar James Bond kritika a cinematrix-on, ha valakit érdekel. Osztják rendesen Őfelsége titkos ügynökét. Viszont amerikában meg istenítik az új filmet. Most akkor kinek higgyen* az ember?   (Ez nekem kicsit mindig olyan, mintha két orvos azon vitatkozna, hogy melyik oldalon van a beteg vakbele.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése