HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1848/2259) > >>

talgaby:

--- Idézet ---De Robot zsarunál volt utána még 5-7-ig. És annak a sorozathoz sem volt nagyon köze(szwsz).
--- Idézet vége ---
Heh. Volt is, meg nem is. Ami itt 5-7-ként jelent meg, az a legújabb minisorozat volt, amit pár éve forgattak. AZ történetileg a Robotzsru 1-et vette alapul, az összes többi dolgot elfelejtette. Az élelmes magyar forgalmazók meg kiadták videofilmekként, mint anno nagyon-nagyon régen pár Walker-epizódot.

pepo05:
A Karib kalózainak igazán a zenéje a jó. Az első rész elment, bár annak sem volt valami überbonyolult sztorija...a 2. viszont szerintem is sokkal gyengébb. Elemeire bontva tényleg csak a történetet lehet felhozni gyenge pontként(de azt nagyon), viszont amikor kijöttem a moziból, azt éreztem, hogy ebből hiányzik az a valami, ami megfogott az első részben, olyan üresnek éreztem az egészet.

Az ong Bakot mindenki nézze meg, brutális film. Ott igazán megmutatják, hogy milyen kemény a thaiföldi bunyó.

Sepi:
Még nem, de már hallottam róla. Eddig azok voltak többségben akik azt mondták, hogy egészen jó.

Daredevil:
Az Ong Bakot látta valaki? Ha bírjátok a bunyos filmeket, akkor ezt imádni fogjátok.

Sepi:

--- Idézetet írta: Daredevil ---Ezér bírjuk nem?
--- Idézet vége ---
De igen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése