HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Ezér bírjuk nem?
Sepi:
Az biztos, hogy nagyon jó a zenéje. Először engem is az ragadott meg. Főleg azóta készült belőle egy Tiesto feldolgozás is, az nagyon komoly lett.
SPOILER: Viszont ezzel az állandó feltámasztással pont olyan, mint egy képregény SPOILER END
Daredevil:
Egyik kedvenc filmzeném. De nállam az örök klasszikus a Superman zenéje.
Galamb:
Nekem az nem tetszett, hogy Spoiler: a végén visszahozták Barbarossát, az előző rész fő gonoszát! Meg eleve nem csípem ezt a "még úgyis fel lehet támasztani" tipusú történet vezetést!
De Johnny Depp tényleg marha jó!Na meg a zene!
Sepi:
Most néztem meg a Karib-tenger Kalózai második részét. Hát nem voltam tőle elragadtatva. Bár a szinészekre nincs gond benne, Johnny Depp és Orlando Bloom frenetikusat alakít benne, a poénok nagyon jók és a látvány szintén profi és magával ragadó. Egyetlen problémám a történettel van. Kicsit de-javu a filmnek a vége . Akaratlanul is a Mátrix jutott róla az eszembe. Mert hát ez a film is úgy készült, hogy a második és a harmadik rész nagyjából egyszerre lett leforgatva és a történet felénél elvágják. Valamint (SPOILER) ebben is azt sugalják, hogy meghalt Jack Sparow kapitány, és egy lehetetlen küldetéssel lehet őt megmenteni aminek a sikeréhez szövetkezni kell az első részben szereplő legfőbb ellenséggel (SPOILER END). Szóval szvsz a történeten lehetett volna még csiszolni, mert így első hallásra nem tűnik rosznak, csak aztán nehogy ez is a Mátrix sorsára jusson. Ott is kitünő volt az első rész sztorija, csak a folytatással teljesen kinyírták. Remélem, hogy valahogy ki bírnak belőle mászni az alkotók, mert az első rész az egyik kedvenc filmem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése