HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1847/2259) > >>

Sepi:
A legjobb az a malomkerék rész volt  . Az ahogyan ott forogtak körbe-körbe miközben kardoztak, és amikor belül Jack lefejelte a vasrudat, az szenzációs volt. Bár ez egy kicsi baki is egyben, mert később ugyanúgy rohangálnak a belsejében és már nincs ott az a vas rúd. Egyébként megnéztétek a végén, a feliratok utáni jelenetet?

Daredevil:
Amilyen idiótán rohangál a filmvásznon... Azon betegre röhögi magát az ember.

Spidáj:
a Karib tenger kalózainak mocskosul jó zenéje vna
akkora feelingje van mikor hallgatom úristne!!!!
hihetetlenül 100%os
elvinné a hátán az egész filmet 90%ig de a poénok, a sztori (ami nekem bejön), és a szinészi játék (Johnny Depp futása vitán felülien 100%os   ) felnyomja 100%ra a filmet.
Mind2 részt nálam ...

Daredevil:
Én nem éreztem gáznak az Ong Bak zenéjét. A rap szám a vége főcímnél nagyon baró volt.

Ezt a filmet már leadták a mozikban. Ithhon nem vetítették, de nekem megvan feliratosan   Ezerszer durvább és látványosabb az Ong Baknál.

Galamb:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Az ong Bakot mindenki nézze meg, brutális film. Ott igazán megmutatják, hogy milyen kemény a thaiföldi bunyó.
--- Idézet vége ---
Ha már film zenéknél is tartunk, nekem az Ong bak-ban pont az nem tetszik, hogy a zenéje szwsz elég gázos.  
 Én az a féle fura fazon vagyok, aki szeret az akció- meg a verekedős jelenetek alatt jó jó kis kemény  zenét hallgatni: például ami a Penge 1-ben meg a 2-ben van, az bazi jó (főleg amikor a 2-ben a "Name of the game"-  alatt aprítja z elektro sokkos csávókat).
  Amúgy az Ong bakos csávó tényleg nagyon tud, majd jön valami új filmje is: Itt az előzetes:Protector

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése