HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1841/2259) > >>

Sepi:
Azok kedvéért, akik nem járnak a Spidertom fórumára itt van a Transformers film első hivatalos előzetese:

Transformers

(Köszönet Ben Reilly-nek a linkért.  )

talgaby:
Mondjuk szerepjátékhoz magyarosítás... nem tudom. Legfeljebb a motorra van értelme, bár arra se sok.

Hmmm, hoppá, ha az IWD 2-t nyomod, az már D&D v3, ott kicsit más a helyzet. Ott van bizonyos mennyiségű Turn-öd egy nap, aminek az ereje többmindentől függ (karakter szintje, Wisdom nagysága, Paladinoknál a Charisma is). Ráadásul ott már d20-al dobsz is, amikor elsütöd, akárcsak az élőholtak, hogy hat-e rájuk. Igazság szerint rengeteget gyengítettek rajta, csak akkor éri meg, ha elég magas szinten vagy (amit röhejesen könnyű elérni a 2. részben, még a Heart of Fury mód se kell hozzá) és sok alacsony szintű zombit akarsz gyorsan elintézni. Úgy nem kell annyit vesződni velük. Másra sajna nem nagyon jó.

Petyaman:
talgaby, kösz az infót! Legalább már tudom, mikor mire használjam ezt az átkozott varázslatot.
Amúgy az IWD 2-t tolom, és most először, de tök jól megy (talán mert a Baldur's Gate igen közel áll a szívemhez).

Leszedtem hozzá egy magyarosítást, elvileg 70%-os, de sztem ez inkább az eredeti, mintsem a magyarosított szövegmennyiségre utal, de a lefordítottak is borzasztóak, tele vannak helyesírási hibával, na és a hülye szó szerinti értelmezésekről ne is beszéljek (pl. leaving shadows = távozó árnyékok... no comment, a BG-ben legalább árnyékok elhagyásának fordították).

Persze ezeket a fordításokat amatőr rajongók csinálják rajongóknak, úgyhogy nincs mire bosszankodnom, de legalább a végén megnézethetnék valaki hozzáértővel, mielőtt felpakolják a netre.

Sepi:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Látvány no.1. A gáz igazából a szivascember Banner apuka+ a hulkos kutyák voltak.
--- Idézet vége ---
A zárójelenetben lévő küzdelem tényleg elég gagyi volt, a kutyás meg pláne. De a többi az nagyon komoly.
De Eric Bana előtt meghajolok. Nagyon jó szinész. Én még más marvel filmben is el tudnám képzelni.

pepo05:
Szerintem sem volt rossz a Hulk. Bana szvsz nagyon jó benne, becsülöm azt a színészt. Látvány no.1. A gáz igazából a szivascember Banner apuka+ a hulkos kutyák voltak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése